Ténylegesen semmi remény nincs arra, hogy ne alakuljon ki egy harmadik világháború?
Én félek, főleg ha Magyarországot is érintené...(mindenki besorozása, stb)
Ténylegesen semmi megoldás nincs erre? (Mert Irán most Dél-Amerikánál próbálkozik)
Az USA azt mondta, hgy azért küldtek a Perzsa öbölbe hajókat, mert minden áron nyitva tartják a Hormuzi-szorost.
Iránnak leghamarabb 2015-re lehet atombombája.
Ha csak a szorosról van szó akkor is lehet világháború?:S (Mert csak a szorosról beszélnek az amcsik, hogy minden áron nyitva tartják)
Vajon ennyire nem tanult az emberiség az egészből, az előző 2 világháborúból?:(
Reménykedni hogy kitör??
ISTEN MENTS!!
Abban reménykedek hogy nagyobb konfliktus nélkül (vagy egyáltalán bármilyen konfliktus nélkül) tudják rendezni az iráni válságot. Kell a fenének még 1 világháború !!!
Csak számomra furcsa az,hogy Amerika csak olyan országok ellen vannak ahol sok az olaj..
Afganisztán..Irak..Irán..Kuvait??
De Mo.-n nem csak akkor soroznak be valakit, ha közvetlenül fenyegeti az országot valami? Én eddig így tudtam. AHm "nem mész be" kösz, aztán agyonlőnek a katonai bíróságon.....
De tényleg semmi remény nincs arra hogy az Iráni válság ne mérgesedjen el? Vagyis hogy nagyobb konfliktus n elegyen belőle...
Sajnos az elhagyott folyónál is utolér a bomba. :-(
Én is félek, hogy nem kerülhetjük el a háborút, sajnos már jó ideje erről olvashatunk.
Én abban bízok, hogy Magyarországot ez nagyon kevésbé érintse...végülis a Nato-n kívül semmi közünk Iránhoz. Remélem ez így is lesz.
Valaki mondta hogy kb úgy lennénk vele mint a Líbiai háborúval.
Olvasd el a neten Albert Pike levelét Mazzininek, a három világháborús tervét . minden a terv szerint halad, elmondom nagyon-nagyon röviden: az 1. világháborút azért szervezték meg hogy a cár hatalmát megdöntsék Oroszországban és létrehozzák a kommunizmust, a 2. világháború célja a kommunizmus megerősítése, a fasizmus létrehozása majd megsemmisítése hogy Izraelt létrehozzák a közel keleten amely majd a 3. világháborúhoz szükséges. A 3 világáború célja a népesség drasztikus lecsökkentése, a vallások eltűntetése és az új világrend bevezetése, melyben a megmaradt emberek az illuminátusok szolgái. A 3. világáborút az iszlám világ és a politikai cionizmus között kell kirobbantani és az egész világra kiterjeszteni el kell érni hogy a felek kölcsönösen megsemmisítsék egymást, és akkor jönnek elő az illuminátusok és bevezetik az új világrendet.
röviden ennyi, jó lenne megállítani őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!