Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Sziasztok. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Sziasztok. Most volt az 1 éves házassági évfordulónk. Mindennél jobban szeretem a páromat, és úgy érzem vele teljes az életem.

Figyelt kérdés
van egy dolog ami felett nem tudok napirendre térni. Napi szinten órákat lóg közösségi oldalakon. Sok ismerőse van, zömében csajok. Rengeteget beszélget messengeren amit nekem nem mond el. De látom. Olyankor úgy tartja a telefont, hogy ne lássam. Volt már olyan, hogy találtam kommenteket amiben félreérthető üzenetek voltak képekkel/virágcsokor, stb/. Amikor szóvá tettem lerázott azzal, hogy tudja hol a helye és mindig betartja azt, hogy nem csal meg. A hölgyeket kedvesnek, drágának szólítja, szerinte ez is azért van mert ő nő párti,és így adja meg a tiszteletet. Ez nagyon rosszul esik. Hozzá kell tennem, hogy amikor megismerkedtünk akkor vékonyabb voltam. Azóta kialakult hasimoto betegséggel küzdök és felszedtem kB 10 kilót. Már lassan enni sem merek. A sokadik ilyen képes kommentár után úgy gondoltam próbára teszem, hogy meddig megy el. Kreáltam egy kamu profilt és elérem hogy visszaigazoljon ismerősként. El kezem vele beszélgetni de egy idő után lerázott. Akkor egy kicsit megnyugodtam de most megint írtam neki. Most viszont hajlandó találkozni a kitalált hölggyel. Mit tegyek. Kérjem számon rajta vagy hallgassák? De ha ezzel elmegy idáig akkor mit csinálhat azokkal amikről nem tudok? Ti mit tennétek?

#megcsalni?
2019. szept. 2. 22:29
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Pontot tettem a kamu profil végére. Elmondtam, hogy velem beszélget. Addigra mindent elmondott rólunk és már a lelépés is szóba került. Még szerencse volt hogy ültem. Minden szava egy egy késszúrás volt. Teljesen sokkolt ez az egész. Azt hittem ő más mint a többi pasi de nem. Ő is a bizonyos testrésze után megy. Iszonyú nagyot csalódtam.
2019. szept. 3. 18:06
 42/46 anonim ***** válasza:
81%

Sajnálom, de hidd el, hosszútávon jobban jársz így. Kitartást kívánok Neked!

Mit mondott egyébként, miután megtudta, hogy Veled beszél?

2019. szept. 3. 18:14
 43/46 anonim ***** válasza:
79%
Legszívesebben kiherélném az ilyet!!! 😠😡
2019. szept. 3. 18:23
 44/46 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon sajnálom :(
2019. szept. 3. 19:48
 45/46 anonim ***** válasza:
20%

Megérdemled. Minek kellett kiprovokálnod?

Úgyis együtt maradsz vele, teljesen felesleges volt itt ez a műhiszti. Annyira sajnállak :D

2019. szept. 3. 19:50
 46/46 anonim ***** válasza:
25%
Várjuk a következő esti mesét, már aktuális lesz lassan.
2019. szept. 3. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!