Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Sziasztok. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Sziasztok. Most volt az 1 éves házassági évfordulónk. Mindennél jobban szeretem a páromat, és úgy érzem vele teljes az életem.

Figyelt kérdés
van egy dolog ami felett nem tudok napirendre térni. Napi szinten órákat lóg közösségi oldalakon. Sok ismerőse van, zömében csajok. Rengeteget beszélget messengeren amit nekem nem mond el. De látom. Olyankor úgy tartja a telefont, hogy ne lássam. Volt már olyan, hogy találtam kommenteket amiben félreérthető üzenetek voltak képekkel/virágcsokor, stb/. Amikor szóvá tettem lerázott azzal, hogy tudja hol a helye és mindig betartja azt, hogy nem csal meg. A hölgyeket kedvesnek, drágának szólítja, szerinte ez is azért van mert ő nő párti,és így adja meg a tiszteletet. Ez nagyon rosszul esik. Hozzá kell tennem, hogy amikor megismerkedtünk akkor vékonyabb voltam. Azóta kialakult hasimoto betegséggel küzdök és felszedtem kB 10 kilót. Már lassan enni sem merek. A sokadik ilyen képes kommentár után úgy gondoltam próbára teszem, hogy meddig megy el. Kreáltam egy kamu profilt és elérem hogy visszaigazoljon ismerősként. El kezem vele beszélgetni de egy idő után lerázott. Akkor egy kicsit megnyugodtam de most megint írtam neki. Most viszont hajlandó találkozni a kitalált hölggyel. Mit tegyek. Kérjem számon rajta vagy hallgassák? De ha ezzel elmegy idáig akkor mit csinálhat azokkal amikről nem tudok? Ti mit tennétek?

#megcsalni?
2019. szept. 2. 22:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
43%

Képet leszedni a netről nem nagy művészet, átírni az exif adatok sem túl bonyolult, hogy egy mezei képkeresővel ne lehessen megtalálni a kép forrását.

Nekem inkább az egész sztori bűzlik. Klasszikus mikor apránként adagolja be az infókat, mikor látja hogy a válaszolók vevők a témára.

Bár az ilyen témára ki ne lenne vevő?

Az emberek szeretik az ehhez hasonló sztorikat, névtelenül ki tudják adni magukból a feszkót a kérdés alatt nagy egyetértésben.

Általában ezt a célközönséget szolgálják ki a kamu kérdés gyártók.

Minden esetre nem mondom azt, hogy ez egy fiktív kérdés lenne, de egészen odáig nem derült ki hogy már tervezi a megcsalást, még nem jöttek a tipikus megbotránkozó válaszok.

2019. szept. 3. 06:59
 32/46 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom a kamu profilon te sem ártatlan szövegeket írtál neki. Simán ki lehet provokàlni a dolgokat, ami által belement a talàlkozóba. Nem gondolom, hogy egy frissen megismert embernek egyből olyanokat ír, hogy lefeküdne vele. Ahhoz kell a másik fél is, hogy így reagáljon...
2019. szept. 3. 07:00
 33/46 anonim ***** válasza:
87%

A randira elkuldenem az egyik általa nem ismert barátnőmet.

És felvételeket csináltatnék vele.

Ha te mész, akkor úgyis kimagyarázza.

Ne legyenek illuzioid,rég megcsalt a férjed.

Nem véletlenül ismerkedik.

Nem is ragodnek a dolgon. Inkább a jövőmet terveznem nélküle.

2019. szept. 3. 07:42
 34/46 anonim ***** válasza:
65%

Én is azt tenném amit a többiek tanácsoltak,elmennék a randira.

Azért arra legyél felkészülve,hogy azt fogja hazudni,tudta,hogy te vagy a kamu profil mögött.

Nem tudom,de ha már 1 év házasság után ilyeneket csinál,ebből semmi jó nem fog kisülni.

2019. szept. 3. 08:19
 35/46 anonim ***** válasza:
85%

Én is csináltam kamu email profilt, amikor le akartam buktatni a férjem, de én a megcsaláshoz kértem tippeket másik pasiként.

Szerintem se te menj, hanem egy barátnőd, ne mondhassa, hogy tudom, hogy te vagy.

2019. szept. 3. 08:55
 36/46 anonim ***** válasza:
90%
Ezek után biztos alaposabban utánanéznék a netes dolgainak.
2019. szept. 3. 08:56
 37/46 anonim ***** válasza:
75%

Én megmutatnám heki a kamuprofilon beszélgetett dolgokat, szembesíteném vele magyarán.

Azt nehezen tudná kidumálni

Ez a pasi átver sajnos :( keress egy jó válóperes ügyvédet!

2019. szept. 3. 09:06
 38/46 anonim ***** válasza:
82%
Csak szólok, hogy van egy kolléganőm, nős pasi írogat neki, meg csokrokat, sziveket küld neki matricában, drágámozza, találkozgatni is meg kávézni is akar vele. Szegény nő engem kért meg, hogy tiltsam le neki, mert nem ért a messengerhez...
2019. szept. 3. 11:08
 39/46 anonim ***** válasza:
86%

Nen tudnám elviselni, simán megcsalna ezek után szerintem.

Nagyon sajnálom.:(

2019. szept. 3. 11:56
 40/46 anonim ***** válasza:
86%
37# dehogynem, magyarázza ki, azt mondja majd tudta és azért jött el... Még azt is megkockáztatom, hogy tényleg tudja és meg akarja leckéztetni a kérdezőt. Majd szépen bemagyarázza, hogy ő a féltékeny pcsa és ő nem tett semmi rosszat. Holott valószínűleg már fűvel fával...
2019. szept. 3. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!