Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Sziasztok. Most volt az 1 éves házassági
évfordulónk. Mindennél jobban szeretem a páromat, és
úgy érzem vele teljes az életem.
Figyelt kérdés
van egy dolog ami felett nem tudok napirendre térni. Napi szinten órákat lóg közösségi oldalakon. Sok ismerőse van, zömében csajok. Rengeteget beszélget messengeren amit nekem nem mond el. De látom. Olyankor úgy tartja a telefont, hogy ne lássam. Volt már olyan, hogy találtam kommenteket amiben félreérthető üzenetek voltak képekkel/virágcsokor, stb/. Amikor szóvá tettem lerázott azzal, hogy tudja hol a helye és mindig betartja azt, hogy nem csal meg. A hölgyeket kedvesnek, drágának szólítja, szerinte ez is azért van mert ő nő párti,és így adja meg a tiszteletet. Ez nagyon rosszul esik. Hozzá kell tennem, hogy amikor megismerkedtünk akkor vékonyabb voltam. Azóta kialakult hasimoto betegséggel küzdök és felszedtem kB 10 kilót. Már lassan enni sem merek. A sokadik ilyen képes kommentár után úgy gondoltam próbára teszem, hogy meddig megy el. Kreáltam egy kamu profilt és elérem hogy visszaigazoljon ismerősként. El kezem vele beszélgetni de egy idő után lerázott. Akkor egy kicsit megnyugodtam de most megint írtam neki. Most viszont hajlandó találkozni a kitalált hölggyel. Mit tegyek. Kérjem számon rajta vagy hallgassák? De ha ezzel elmegy idáig akkor mit csinálhat azokkal amikről nem tudok? Ti mit tennétek?
Nekem is Hashimoto-m van, én 25 kg-t híztam, de a párom ugyanúgy imádott mint előtte és esze ágában sem lett volna megcsalni! Ebből is látszik, hogy a férjed alapból egy hűtlen pacák, ne okold magad még emiatt is. Most hagyd el, ne majd azután hogy gyermekeket szültél neki! Mindenképpenj menj el a találkozóra, és olvass be neki. Aztán pakolj össze és hagyd ott! Megérdemelsz egy normális házasságot, de jelenleg nem abban vagy!!!!!
2019. szept. 3. 04:06
22/46 anonim válasza:
Ezzel csak két problémám van: Nem vetted a fáradságot, hogy kiírd, te vagy a férj, vagy a feleség. A másik, a hasimotón kívül összeszedtél még egy csúnya betegséget, és az a féltékenység.
Az első miatt nem lehet felelős választ adni, a másik miatt pedig elbeszélgetnék egy pszichológussal, hogyan látja ő a dolgot.
A harmadik pedig , hogy a párod net-függő, ami szintén egy betegség, amit szintén egy pszichológussal lehetne kielemezni.
2019. szept. 3. 05:34
23/46 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy lehet teljes az életed vele, ha havonta kb 1 programra mentek el, a többi időben a telefonját nyomkodja.
Mi 17 éve vagyunk házasok, nem 1, és mindketten szoktunk telefont nyomkodni, de minden héten kimozdulunk valahová, az életünk nem a neten zajlik, az csak egy kis mellékes.
2019. szept. 3. 06:07
24/46 anonim válasza:
En az elso talalkara nem mennek el. Irnam hogy bocsi de epp kozbejott valami, erre hogy reagalna arra lennek kivancsi. Aztan ugye szerveznek egy 100% biztos randit es akkor csapnek le ra ;)
2019. szept. 3. 06:10
25/46 anonim válasza:
nem irigyellek, de jobb ha mėg most kiderültek a dolgok, mint amikor már gyerek is van.
2019. szept. 3. 06:22
26/46 anonim válasza:
Szerintem kiszimatolta, hogy Te vagy az és azért ment bele a játékba.
Nem mondom 1000%ra, hogy megcsal, de minden esetre nagyon nem szép dolog, hogy más nőkkel flörtölget, bókolgat nekik. Gondolom jól esik a hiúságának, ha a nők visszabájolognak neki.
2019. szept. 3. 06:24
27/46 anonim válasza:
Nekem kicsit gyanús ez a sztori. Szó nem volt arról, hogy megcsalásra készül egészen odáig, még nem látta a kérdező, hogy fokozódik a hangulat a válaszokban.
Csak utána dobta be ezt a dolgot.
2019. szept. 3. 06:36
28/46 anonim válasza:
Így van utolsó, ez egy KAMU, másrészt mégis hogy csinálna kamu profilt, kinek a képével? Egy cseppet sem lenne feltűnő mi?...
Jelentve!
2019. szept. 3. 06:39
29/46 anonim válasza:
KAMU!!!!!!!!!Jelentve!
2019. szept. 3. 06:41
30/46 anonim válasza:
Én azért elég beteges dolognak tartom azt, hogy egy nő ennyire féltékeny legyen és ilyen játszmába belemenjen, hogy kamuprofilt csinál.
Én a pasi helyében ezt ha megtudnám, tuti dobbantanék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!