Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Sziasztok. Most volt az 1 éves házassági évfordulónk. Mindennél jobban szeretem a páromat, és úgy érzem vele teljes az életem.
Hát ez tényleg elég aljas tőle. Amúgy nem lehet, hogy sejti, hogy Te vagy az álprofil mögött, és akkor már ilyen "csak azért is" alapon húz?
Velem is hasonló történt egyébként még régebben, a nokia 3310esek idejében 😁 Végig vittem a dolgot a randiig, és azt mondta, hogy milyen szemét vagyok, és gyerekes, és milyen jogon tesztelem, meg hogy ő gondolta, hogy én vagyok az, de remélte, hogy nem, és hogy csak azért jött el a randira, hogy kiderüljön, és hogy szakítson, ha valóban én vagyok, mert gáz, amit csinálok.
Aztan ez vagy igaz, vagy nem, hogy ő sejtette, de tényleg szakítottunk. És nagyon jó, hogy így alakult 😊
En is elmennek arra a talalkara! Kerdezo! Ne teregess ki a talalka elott, mert ki fogja magyarazni, te pedig naivul megsajnalod vagy elhiszed a meset!
Ha a talalka elott mondod el, tuti kimagyarazza, hogy "o csak egy kavet akart meginni vagy pont keszult elmondani a nonek, hogy boldog hazassagban el veled es, hogy nem akar talalkozni..stb"!
Szerinted miert takargatja a telojat? Massal is chattelget!!! Szamomra birzasztoan megalazo lenne, ha a parom mas noket igy szolitana, mint a te ferjed! Nagyon gaz!
Kozold vele a talalkozon, hogy azert jottel el, hogy veget vess ennek a koztetek levo hazassagnak es onnantol kezdve chatteljen akivel akar!
11-es vagyok.
Meg lehet kérni, hogy törölje magát mindenhonnan, de nem sok értelme van szerintem. Kamuprofillal is be lehet regisztrálni, meg amúgy is ezer ilyen oldal van, ahol lányokkal lehet chatelni. Lehetetlen ellenőrizni. Valószínűleg ezeket a lányokat sem mind a facebookon szedte össze, hanem vhol máshol.
Egyébként nem feltétlen fontos elmenni a találkára, már ez is bőven elég aljas, ami eddig történt..
Lehet, hogy én most azt tenném, hogy még mielőtt hazaér, kiírnám/kinyomtatnám a beszélgetéseket egy lapra, kiragasztanám a számítógépre, azzal az üzenettel, hogy betelt pohár, és otthagynam őt 1-2 napra, vagy tovább. Hagynám főni a saját levében. Nem is beszélnék vele ez idő alatt egyáltalán.
Lehet, h átértékelne néhány dolgot, ha neki is fontos a házasságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!