Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent elveszítek most?

Figyelt kérdés

Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt, ebből 3 év távkapcsolat, és a közeljövőben tudnánk összekoltozni. Nagyon ragaszkodom hozzá, első kapcsolatom és sajnos a családommal sem felhőtlen a viszony a szüleim válása óta. A párom nem tudom mi okból, de nem vállal fel engem se a családja, sem a barátai előtt 9-10 hónapja. Volt egy komolyabb veszekedésunk és azóta titkolja előlük amikor találkozunk pedig alig 2-3 hét alatt megbeszéltuk a dolgokat és onnan folytattuk ahol abba hagytuk. Én úgy érzem rengeteget változtam, mert borzalmas volt nélküle az a pár hét. Nem veszekedtunk, nem volt féltékenység, többet szexeltunk, beszélgettünk, programokat csináltunk és úgy tűnt hogy megoldódtak a problémák. Viszont 2-3 hónapja figyeltem fel arra, hogy nem akar közös képet sem kirakni, amihez én nem is ragaszkodom, de évente egy kép szerintem nem akkora dolog, pláne hogy a haverjairol, hobbijairol, családjarol rendszeresen oszt meg képet. Amikor a barátai exének szólítanak, arra sem reagál hogy nem az exe, hanem a párja vagyok. Azt mondta azért mert nem érdekli a barátai véleménye és nyugodtan hihetik hogy az exe vagyok.... Mindig "majd" beszélünk róla, "majd" lesz kép.. Majd jobb lesz... Stb. De én már nagyon unom. Fog ez változni? Mit tehetnék hogy jobb legyen? Megcsal? Azt nem hiszem, telefonját is atneztem amit tudom hogy nem kellett volna, de nem tudtam már mire gondoljak. Tudja ő is, és nem borult ki, azt mondta bármikor nézhetem.

Sajnos ő elég anya kisfia típus, ez lehet egy ok amiért ilyen?

Köszönöm ha elolvassatok.

22/L, 24/F

2019. júl. 25. 22:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Semmit sem veszítesz.

Nem vállal fel, mindenki úgy tudja, hogy külön vagytok X hónapja. Ebben neked mi a jó?

2019. júl. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!