Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak akik férfiak és el kell tartani őket? Sokan élnek bántalmazásokban úgy, hogy nem tudnak a kapcsolatból menekülni? Mindent megtesznek és megtettek és mindig kevesek voltak.
Sziasztok!
Sokan vannak akik férfiak és el kell tartani őket?
Sokan élnek bántalmazásokban úgy, hogy nem tudnak a kapcsolatból menekülni? Mindent megtesznek és megtettek és mindig kevesek voltak... :-(
Köszönöm, ha azok is megszólalnak, akikre igazak ezek az állítások
Akkor Te legalább értékeled, hogy eltartanak?
DE Te vagy a férfi? Mi az oka?
Én részben éltem hasonlóban régen.
26F
Az eltartó párodat bántalmaztad régen?
Mesélnél róla?
Köszönöm
Ja a szüleid bántalmaztak, illetve az a valaki, aki eltartott???
De jó lenne valakivel lelevelezni ezt a sok szenvedést és gondot, amiben én szenvedek...
Engem csak lelkileg bántalmaznak, illetve korlátoznak. Szex, intimitás nincs, nem is volt nagyon. Eltartani nem kell, együtt dolgozunk. Jó messze külföldön élek a párommal, nem tudok kilépni a kapcsolatból, mert spouse visa-val vagyok. Tehát ilyen szinten rá vagyok utalva. Max. ha valamikor 50 évesen megkapom az állampolgárságot, ki tudok lépni. Vagy ha meghal a párom.
Amúgy ez az első párkapcsolatom, és valszeg az utolsó is egyben.
F/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!