Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi hatására lépnétek ki egy kapcsolatból, ahol sosem volt szerelem és izgalom, csak biztonságot jelent?
egyrészt bele sem kezdek olyan kapcsolatba ahol nincs szerelem vagy érzelem (kisebb szerelem féleség...)
+ ami csak binztonságot jelent na attól tuti nem leszel boldog! hiába a szex meg unod és már csak szorongani fogsz hogy sosem vagy boldog
ha meg csak azért jössz össze a nővel mert meg akarod huzni na az nem kapcsolat az max 1-2 hetes kavarás amig eljutsz párszor a bugyijáig....
de szerencsémre vagyok olyan okos hogy nem megyek bele az ilyen 1-2 hetes hancurokba.... 20F
Ilyen kapcsolatba bele sem kezdek.
A nőknél viszont rendszeresen látom hogy ezt csinálják, és valami nagyon drasztikus dolognak kell történnie hogy kilépjenek.
Kérdezd inkább őket.
Nem vagyok férfi de szerintem az ilyen kapcsolatok a legkisebb széltől összedőlnek.
A párodnak nehezebb napjai vannak, nincs ideje/energiája foglalkozni veled? Szakítás.
A párod előre akar lépni a kapcsolatban és összeköltözne vagy hasonló? Szakítás
Megsimerkedsz valakivel aki jobb mint a párod, jobban beindít akár? Szakítás.
És így tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!