Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne izguljak, amikor meglátom őt?
Van egy férfi kollégám, akihez vonzódom, néha beszélgetünk csak 1-1 szót, de ha összetalálkozunk pl. folyosón, akkor mindig kedvesen mosolyogva köszön, illedelmes, aranyos. Tudom róla, hogy éppen szingli. És mostanában, 1-2 hete kezdtem el azt érezni, hogy ha találkozunk, akkor elkezd hevesebben verni a szivem, izzad a tenyerem, zavarba jövök, és nagyon erős gyomorgörcsöt is érzek, egy falat nem menne le a torkomon, már szinte hányingerem van. :D és tudom, hogy ilyenkor tök természetellenesen kezdek viselkedni :D
Már nem vagyok kamaszlány (25 vagyok), de ha meglátom őt, akkor kb. így érzem magam, és zavar nagyon, mivel belőlem még nem váltott ki senki ilyen erős érzelmeket, főleg nem úgy, hogy amúgy annyira nem is ismerem őt.
A munkahelyemen szeretnék a munkára koncentrálni, de így elég nehéz, és nem is tudom elkerülni őt.
És nem veszi észre a bolond, hogy van egy lány, aki odavan érte?
Próbáld kitudakolni, bejössz-e neki.
Semmit sem tudsz ez ellen tenni. Hormonok játéka.
És a kegyetlen benne az, hogy a fickó rád se hederít te meg odáig vagy érte. Az esetek többségében nem szokott kölcsönös lenni a vonzalom. Ilyenkor mégis miért nem tudjuk olyan könnyen elengedni a másikat? Miért vonzódunk valakihez akihez nem kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!