Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne ha ide most olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha ide most olyan nők írnának akik igazi kapcsolatra/szeretetre vágynak? Mert ki van halva a kínálat sajnos, na most meglátom hogy itt ír e valaki.

Figyelt kérdés

20-25ig bárki

21 vagyok.

2015. dec. 9. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én ilyet akartam és ilyenem is van

19/L

2015. dec. 9. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
#19 Gondolom még annyi kritérium van hogy nem buták mint a föld, mert nyilvánvalóan olyanok jelentkezését várja akik ezekkel nem rendelkeznek.... ;-)
2015. dec. 9. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Az meg hogy még életkor szerint sem férsz be, tényleg a no commenr kategória.
2015. dec. 9. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
#1 FAIL xD
2015. dec. 9. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom, hogy mit vártatok mikor a nőtársaim döntő hányada buta mint a s°%ggem.
2015. dec. 9. 17:41
 6/12 opened paradise ***** válasza:

Mi lenne?

Egy tonnan privátjuk és mind a kedves kérdező lenne,de egyik sem te.

2015. dec. 9. 17:59
 7/12 opened paradise ***** válasza:
*tonna
2015. dec. 9. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Ők nem írnak kezdeményező levelet, mert mindegyiknek van egy rakás kérője akik közül csak válogatni kell.
2015. dec. 9. 18:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Az csak természetes hogy vannak kritériumok.

Hát sajnos igen, sok a buta nő...tisztelet a kivételnek.

Had válogassak a kérők közül. Makd lesz egy olyasvalaki ugy is aki engem választ.

Keresni kell nem várni. Én nem csak itt próbálkozom, mint például ezzel a kérdéssel. Ugyan beszélgetek minden lánnyal "élőben". Ugy vagyok vele hogy sose lehet tudni kivel találkozok s beszélgetek, s aztán mi lesz belőle.

2015. dec. 9. 18:15
 10/12 A kérdező kommentje:

*válogassanak

...Ugyan *úgy...

2015. dec. 9. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!