Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha ide most olyan nők írnának akik igazi kapcsolatra/szeretetre vágynak? Mert ki van halva a kínálat sajnos, na most meglátom hogy itt ír e valaki.
Figyelt kérdés
20-25ig bárki
21 vagyok.
2015. dec. 9. 17:21
11/12 anonim válasza:
Én ugyan nem tartozom a meghatározott korcsoportba, de mégis írok, mert kíváncsi lennék, hogy mégis hogy gondolod, hogy majd lesz egy random 20-25 éves nő, aki úgy fog nálad jelentkezni, hogy rólad a korodon kívül gyakorlatilag semmit sem tud? Ha annyira nagyon ismerkedni akarsz, miért nem írsz legalább egy kis bemutatkozást magadról? Nem hiszem, hogy bármelyik nő meglátja azt, hogy "21 vagyok" és ettől hátast dob, hogy "jaj, de jó, itt a szőke herceg a fehér lovon, akire egész életemben vártam, menten hozzámegyek feleségül és szülök neki három gyereket!"
12/12 anonim válasza:
vannak ilyenek, de nekik idősebb pasik kellenek. vagyis elnézve ugyanazt a korosztályt pasiba eléggé gyerekesek :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!