Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elveszítek most?
Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt, ebből 3 év távkapcsolat, és a közeljövőben tudnánk összekoltozni. Nagyon ragaszkodom hozzá, első kapcsolatom és sajnos a családommal sem felhőtlen a viszony a szüleim válása óta. A párom nem tudom mi okból, de nem vállal fel engem se a családja, sem a barátai előtt 9-10 hónapja. Volt egy komolyabb veszekedésunk és azóta titkolja előlük amikor találkozunk pedig alig 2-3 hét alatt megbeszéltuk a dolgokat és onnan folytattuk ahol abba hagytuk. Én úgy érzem rengeteget változtam, mert borzalmas volt nélküle az a pár hét. Nem veszekedtunk, nem volt féltékenység, többet szexeltunk, beszélgettünk, programokat csináltunk és úgy tűnt hogy megoldódtak a problémák. Viszont 2-3 hónapja figyeltem fel arra, hogy nem akar közös képet sem kirakni, amihez én nem is ragaszkodom, de évente egy kép szerintem nem akkora dolog, pláne hogy a haverjairol, hobbijairol, családjarol rendszeresen oszt meg képet. Amikor a barátai exének szólítanak, arra sem reagál hogy nem az exe, hanem a párja vagyok. Azt mondta azért mert nem érdekli a barátai véleménye és nyugodtan hihetik hogy az exe vagyok.... Mindig "majd" beszélünk róla, "majd" lesz kép.. Majd jobb lesz... Stb. De én már nagyon unom. Fog ez változni? Mit tehetnék hogy jobb legyen? Megcsal? Azt nem hiszem, telefonját is atneztem amit tudom hogy nem kellett volna, de nem tudtam már mire gondoljak. Tudja ő is, és nem borult ki, azt mondta bármikor nézhetem.
Sajnos ő elég anya kisfia típus, ez lehet egy ok amiért ilyen?
Köszönöm ha elolvassatok.
22/L, 24/F
Konkrétan mi a baj az anyukájával?
Nem lehet, hogy kiszemeltek neki valakit?
Nincs mit elveszítened mert ő nincs kapcsolatban veled.
Sajnos egy normális kapcsolat nem ilyen mint a tiétek csak a fiatalság évei peregnek de ne haragudj ez nem kapcsolat és ha fel se vállal akkor nincs mit elveszthetned. Ennél nincs lejjebb.
Az anyukája egyébként egy csupaszív ember, csak nem velem. Szeret mindenbe beleszolni, ami akár a szexre is kiterjed. Facebook képeimet leszólja, pedig nincs miért. Amikor tovább tanulni mentem volna oda ahol párom dolgozik, addig erősödött amíg párom kitalálta hogy menjek kollégiumba, pedig az együtteles anyagi része meg volt oldva...
Köszönöm a válaszokat :)
Most akkor nem az van, hogy nem vállal fel a szülei előtt? Ha ismernek, akkor fel vagy vállalva.
Amit leírsz róla, az egy velejéig gonosz, nem pedig egy csupaszív ember.:D
Nyilván a szülei és a társasága nincs jó véleménnyel rólad, ezért titkolja, hogy újra veled van.
A kérdés, hogy miért nincsenek jó véleménnyel rólad?
Nem tudom, a baráti társasággal teljesen jól kijottunk évekig, soha nem volt köztünk konfliktus. Amikor a pár hét mosolyszunet volt hónapokkal ezelőtt nem tudom mi történt velük, nem találkozunk mivel nem hív a párom a közös programokra.
A szüleivel addig is olyan volt a viszony amilyen, de tudták hogy együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!