Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha nincs pénzem ügyvédre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs pénzem ügyvédre elveszitek mindent?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana bővebben kifejteni. Ügyvéd nélkül is lehet nyerni, de vannak esetek, amikor kötelező ügyvédet fogadni.
2009. jún. 4. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen így van, de egy olyan perben, ahol az ellenfélnek ügyvédje van, könnyen húzhatod a rövidebbet. Elvileg kérhetsz kirendelt ügyvédet, ha nagyon szegény vagy. Nem tudom mekkora a tét és miről van szó, de ha ellenfeled ügyvéddel fenyegetőzik, én bizony fogadnék. Még akkor is, ha nehezen szerzem meg a rávalót.
2009. jún. 4. 19:21
 3/6 anonim válasza:
100%
Szia. Ha budapesti vagy, akkor nézz utána a 11.ker.ben működő ingyenes jogi tanácsadó irodának. Ha rászorult vagy, ingyen képviselnek. Ha vidéki vagy, akkor menj be az illetékes bíróságra, hátha ott tudnak segíteni olyan alapítvány nevével, akik foglalkoznak veled.
2009. jún. 4. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Válofélben vagyok.A férjem akarja a gyerekeket és minimálisan akar kifizetni.
2009. jún. 5. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy Igazságügyi Hivatal, itt segítenek a rászorulóknak, hogy ne legyenek hátrányosabb helyzetben. www.ih.hu a weboldal, olvasgasd el, hátha igénybe tudod venni az ingyenes ügyvédi segítséget.
2009. jún. 5. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
mindenképp kérj segitséget,joléti stb kirendelt ügyvéd hogy anya vagy nagyok az esélyeid de ne várj vele sokat
2009. jún. 8. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!