Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs pénzem ügyvédre elveszitek mindent?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 19:10
1/6 anonim válasza:
Nem ártana bővebben kifejteni. Ügyvéd nélkül is lehet nyerni, de vannak esetek, amikor kötelező ügyvédet fogadni.
2/6 anonim válasza:
Nem egészen így van, de egy olyan perben, ahol az ellenfélnek ügyvédje van, könnyen húzhatod a rövidebbet. Elvileg kérhetsz kirendelt ügyvédet, ha nagyon szegény vagy. Nem tudom mekkora a tét és miről van szó, de ha ellenfeled ügyvéddel fenyegetőzik, én bizony fogadnék. Még akkor is, ha nehezen szerzem meg a rávalót.
3/6 anonim válasza:
Szia. Ha budapesti vagy, akkor nézz utána a 11.ker.ben működő ingyenes jogi tanácsadó irodának. Ha rászorult vagy, ingyen képviselnek. Ha vidéki vagy, akkor menj be az illetékes bíróságra, hátha ott tudnak segíteni olyan alapítvány nevével, akik foglalkoznak veled.
4/6 A kérdező kommentje:
Válofélben vagyok.A férjem akarja a gyerekeket és minimálisan akar kifizetni.
2009. jún. 5. 08:51
5/6 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy Igazságügyi Hivatal, itt segítenek a rászorulóknak, hogy ne legyenek hátrányosabb helyzetben. www.ih.hu a weboldal, olvasgasd el, hátha igénybe tudod venni az ingyenes ügyvédi segítséget.
6/6 anonim válasza:
mindenképp kérj segitséget,joléti stb kirendelt ügyvéd hogy anya vagy nagyok az esélyeid de ne várj vele sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!