Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha együtt éltek egy lánnyal, mindent megkaptok, jól ézitek magatokat, elveszitek feleségül pár év után? Fontos ez nektek?
2 éve vagyok,együtt,pont tegnap "csuszott ki a száján" hogy ő bizony nem lesz házas annyi évesen mint akiről beszéltünk:S
2 éve vagyunk együtt,én 22,ő 24, 27 akiről beszélgettünk...
(tehát 3 év mulva se számitsak arra hogy ilyen gondolata akad...lehet meggondolom még hogy kivárom-e...)
:( Sajnálom :(
Pedig a pasik általában 25-27 éves koruk körül érnek meg a házasságra. Férjem is annyi vol az esküvőkor :)
Miért gerjednek a nők a házasságra ennyire? Csak egy vacak papír könyörgöm...
Attól se szeretni, se tisztelni nem fognak jobban, viszont sokkal bonyolultabbá teszi a válást ^_^
az a válaszoló vagyok akinek a párja kijelentette h 27évesen sem lesz házas...
ok,nemis kellene,h fehérruha,miegyéb,(gyerekvállalás előtt ragaszkodok legalább polgári esküvőhöz,legyen hivatalos apja a gyereknek)
gyerek előtt nekem elég lenne egy gyűrű is (azaz kettő,hogy mind2nkön),azt mi magunknak felhuzzuk és kész...
de van akinek ez is sok...majd kiderül
Számomra a házasság szentség, nem pedig egy darab papír. Boldog házasságban élek két éve, nem tudnám elképzelni enélkül az "együttélést". 18-19 évesen ismekedtünk meg, 25 évesen házasodtunk.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!