Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha együtt éltek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha együtt éltek egy lánnyal, mindent megkaptok, jól ézitek magatokat, elveszitek feleségül pár év után? Fontos ez nektek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 09:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"Voltak hosszabb kapcsolataim de egyiket sem láttam olyannak hogy elvehetném."

Ez azt jelenti, h nem zárod ki a házasságot, csak még nem jött el a megfelelő lány?! Akkor minek voltál olyan sokáig valakikkel, akik tudtad, h nem az igaziak? Bocs az off-ért.

2009. aug. 28. 13:32
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
11:34 vagyok "csak a gond van a házasággal". Nem, nem a házassággal van a gond, hanem az emberekkel, akik felelőtlenül házasodnak. Nem lehet kárhoztatni általánosságban a házasság intézményét, azért mert vannak rossz házasságok. Ahogy - extrém esetektől eltekintve - a balesetben sem az autó a hibás, hanem a figyelmetlen/felkészületlen/felelőtlen sofőr.
2009. aug. 28. 13:53
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a hülyeség, hogy csak a házasság csak egy papír? A pénz is az, mégis jól megszívja, akinek nincs, nem? A házasságban nem a papír a lényeg, hanem hogy összekötitek az életeteket. Aki még nem házasodott meg, az hiába hajtogatja, hogy csak egy papír, nem tudja, milyen érzés házasnak lenni. Ez meg, hogy azért nem házasodnak össze, mert a válást bonyolulttá teszi, a legnagyobb baromság, amit életemben hallottam. A házastárs, meg egyáltalán a társ nem olyan, mint a műanyag flakon, hogy ha már nincs rá szükséged, simán eldobod...
2009. aug. 28. 15:12
 14/28 anonim ***** válasza:
30%
előzőnek: eldobásról szerintem szó sincs.Csak előfordulhat,hogy annyira megromlik a házasság vmi miatt, hogy jobb elválni.Ilyen esetben könnyebb annak,aki nem házas.Nem kell procedúra. Hiába,nagyon meg kell gondolni,mikor és kivel kötünk házasságot,mert nyilván az ember nem azért köt,hogy aztán elváljon. Csak sokan felelőtlenül beleugranak.Nem gondolnak bele,mit jelenz azt ígérni hogy örökké együtt. én ezért nem házasodok (még) mert a mostani párommal nem tudom elképzelni hogy örökké együtt legyek.Bár szeretem,de mégis. 28/L
2009. aug. 28. 15:22
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
15:22, bocs az offért, meg bocs, hogy ezt mondom, de a kapcsolatodnak semmi értelme, hiába szereted a párod, ha nem tudod elképzelni vele a közös jövőt.
2009. aug. 28. 15:32
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

13,53 vagyok.

Nem kényszer a házasság, mindenki maga dönti el, hogy tudja-e vállalni vagy sem. Van aki kifejezetten nem alkalmas rá, én viszont el sem tudnám máshogy képzelni az életem, nem vagyunk egyformák. De azt tényleg nem tartom bölcsnek, és nem esik jól, ha valaki, aki még nem volt házas vagy volt, de elszúrta (akár a párválasztásnál, akár később, és aki elvált, az igenis elszúrta valahol, olyan nincs, hogy csak az egyik fél a hibás) és kiábrándult, elkezdi simfölni en bloc a házasság intézményét és kvázi hülyének nézi azt, aki hisz benne.

2009. aug. 28. 15:32
 17/28 anonim ***** válasza:
15:32-esnek írom: igazad van,ezt tudom legbelül,hogy nincs értelme,csak nehéz az elszakadás.Jópár éve együtt vagyunk. De hamarosan meg fogom tenni,ez így nem megy,tudom. Bocs az offért..
2009. aug. 28. 16:41
 18/28 A kérdező kommentje:
Kicsit eltértünk a témától, de ez is érdekes téma :)
2009. aug. 28. 17:32
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

A párom 20 lesz nemsokára, én 21 leszek, és együtt képzeljük el az életünket. Ő annyit mondott a házasságról, hogy "pár év múlva, maximum 25 évesen". Ez nekem teljesen megfelel, én is így gondolom, hogy addig ráérünk, és amúgy is sokkal jobb, ha már régóta várok rá. =)

Egyedül a gyerektémában van vita, mert ő kettőt akar, én csak egyet. :D De annak örülök, hogy ilyen fiúba szerettem bele, aki nem ellenzi a családalapítást és a házasságot. =)

2009. aug. 28. 18:44
 20/28 A kérdező kommentje:
Ez tényleg vidám :) :)
2009. aug. 28. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!