Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha együtt éltek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha együtt éltek egy lánnyal, mindent megkaptok, jól ézitek magatokat, elveszitek feleségül pár év után? Fontos ez nektek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 09:19
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Háttér, egzisztencia megvan már hozzá? Férfinak van egója is, ha nem tudja még megteremteni ezeket szerintem nem vesz el, még ha megfordult már a fejében is.
2009. szept. 5. 11:46
 22/28 A kérdező kommentje:
Milyen háttér kell a házassághoz, ami az (egyesek szerint szintén örökké tartó) élettársi kapcsolathoz nem kell? Akik szerint csak papír a házasság: miért kell a papírhoz egzisztencia??
2009. szept. 7. 16:17
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
mivel nem vagyok vallásos, ezért számomra nem jelentene sokat a templomi esküvő, a polgári pedig abszolút semmit, mert azt tartom olyannak, hogy kapsz egy papírt, és alapítsatok családot. a párommal úgy kötöttük össze az életünket, hogy az ő nagybácsikája előtt "házasodtunk össze", gyűrűvel, fehér ruhában, szűk családi körben. nincs róla papír, de nem is kell, nekem elég az, hogy tudom, 'egymás kezébe helyeztük az életünket' (ez volt a szöveg egy része, ami a nagybácsikája írt), és ez nekem elég. ő engem úgy szokott bemutatni, hogy a felesége vagyok, ő meg az én férjem. mi így láttuk jónak, már 6 éve, azóta van egy kisfiúnk. :) 29/L
2009. szept. 7. 16:58
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Nos, nekem van az ismerettségi körömben, akik 6 évig együtt éltek, külön ház, külön háztartás. Majd csaptak egy világraszóló lagzit, közel 150-en voltak! Nos, a nászútról már külön mentek haza! Azóta el is váltak... Ennyit a papírról. Amugy meg hogy legyen neve a gyereknek, elég az önkormányzathoz bemenni, az majdnem olyan mint a házassági anyakönyvi kivonat... Hozzáteszem, nem vagyok házasságellenes, ÉN pl. 23 éve vagyok házas. De a mai világban meg kell gondolni. Először is az anyagiak miatt: Egy 100-120 fős lagzi nincs ki 1 millából! És ha csak 2-3 évig tart? A szülők egy életre eladósodnak!!!
2009. szept. 7. 17:29
 25/28 A kérdező kommentje:
A házassághoz nem kell pénz, az csak akkor kell, ha valaki nagy lagzit szeretne. Ha valakinek fontos a házasság, megteszi 2 tanuval és a szülőkkel, aztán otthon ebédelnek együtt. Aki meg nagy lagzit szeretne, ne a szülők pénzéből tegye, annak én sem vagyok a híve. Ez a nincs pénz lagzira csak kifogás, lagzit később is lehet tartani.
2009. szept. 7. 17:35
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem úgy kell hozzáállni a házassághoz, hogy úgyis csak 2-3 évig fog tartani. Mi ez, valami börtönbüntetés, amit le kell tölteni? Elvileg (és a szövegben is úgy szerepel) egy életre szól, ezért kell jól meggondolni. Nekem nem volt többszázezerbe kerülő, 100 fős lagzim, mert nem engedhettük ezt meg magunknak, de az a szerény kis templomi, majd állami esküvő, amin összeházasodtunk, pont annyit jelentett nekünk, mint a három napos lakodalmak a népmesékben. Nekünk fontos volt, hogy összekössük az életünket, és akár hiszitek, akár nem, teljesen más érzés úgy ébredni reggel a párotok mellett, hogy nem csak együtt jártok, hanem házastársak vagytok.
2009. szept. 7. 17:36
 27/28 anonim ***** válasza:

Sztem a házasság egy nagyon szép dolog. Két ember aki szereti egymást hivatalosan kijelenti mások előtt, h mi igenis mától örökre összetartozunk. Nem csak egy darab papír. A világ előtt az a kijelentés h mi ketten egy pár vagyunk. Ezt nem pótolhatja semmi sem. 21 éves vagyok, nem hinném h a közeljövőben megházasodom, hiszen nagyon nagyon jól meg kell gondolni h kihez megyek hozzá, de az is tuti h vadházasságban sem fogok élni.

Ma divat h ne legyen esküvő, meghogy minek az a darab papír...de nekem sokat számítana ha egy férfi annyira szeretne h hajlandó lenne összekötni velem az életét. Ez egy nagy döntés, ezzel lehet a legjobban bizonyítani a másik iránti elkötelezettséget. Szóval a házasság egy nagyon szép dolog:) Nekem nagyon sokat jelent.

2009. szept. 7. 17:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Nos, nekem van az ismerettségi körömben, akik 6 évig együtt éltek, külön ház, külön háztartás. Majd csaptak egy világraszóló lagzit, közel 150-en voltak! Nos, a nászútról már külön mentek haza! Azóta el is váltak... Ennyit a papírról. Amugy meg hogy legyen neve a gyereknek, elég az önkormányzathoz bemenni, az majdnem olyan mint a házassági anyakönyvi kivonat... Hozzáteszem, nem vagyok házasságellenes, ÉN pl. 23 éve vagyok házas. De a mai világban meg kell gondolni. Először is az anyagiak miatt: Egy 100-120 fős lagzi nincs ki 1 millából! És ha csak 2-3 évig tart? A szülők egy életre eladósodnak!!!

Nem értem, miért kellett lepontozni?!

Az igazat irtam, hogy egy darabka papir mire képes... De!!! Azt is leirtam, hogy én 23 éves házasságban élek. Tehát pro-és kontra. Lehet ha az a pár nem házasodik össze, még mindig együtt vannak.Tehát nem vagyok házasságellenes, de nem is a dérrel-durral kötött házasságok hive vagyok. Sajna, ma nagyon sok a válás. Amelyik házasság megéri a 015-20 évet, az már sok...

2009. szept. 8. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!