Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg emberként el kell viselnem mindent, hogy ne maradjak egyedül életem végéig?
Van egy párkapcsolatom hosszabb ideje, de pár éve maradandó egészségkárosodásom lett. Nem tudok már rendes munkahelyen dolgozni, csak megváltozott munkaképességűként.
Azóta a párom már másként kezel, gyakran ordít velem, néha tettleges is. Például hülyének nevez, akár mások előtt is vagy nyomoroncnak. Utána aztán kedves velem. Múlt héten volt, hogy nem tudtam egyedül kicserélni az izzót és meglökött erőből, hogy húzz innen te béna, majd én kicserélem nő létemre.
Mindig próbálkozok normális férfiként fellépni, úgy csinálni mintha az lennék. Sajnos 0 esélyem lenne párt találni ha kilépnék ebből a kapcsolatból és családi háttér nélkül gyakorlatilag teljesen magamra maradnék. Barátaim sincsenek, elmaradoztak. Munkahelyi haverok vannak, de velük csak hülyéskedni szoktunk, nem számíthatok rájuk komolyabb ügyekben. A nők nem kezdenek ilyenekkel mint én, meg amúgy is alacsony vagyok (170) és nem valami jóképű. Inkább egy kedves havernak kezelnek, aztán amikor túl bizalmas leszek akkor leépítenek, nehogy szerelmes legyek beléjük.
Mindig próbálom javítani a kapcsolatot de a párom nem tudja elviselni hogy nem vagyok már a nagybetűs férfi mint előtte.
Valami oka van, amire bepöccen. Nem reális, hogy valaki azért ordít, mert egy beteg ember nem bír a betegsége miatt valamit megtenni. Inkább azt tudom elképzelni - ami még egészséges férfiaknál is szokott lenni, hogy totyognak egy dolog felett, és a másik ezt megunja, és egy perc alatt megoldja a problémát.
Így nem lehet belelátni. Lehet az is, hogy a betegség mellett passzívnak lát, de az is lehet, hogy ő az aki másokkal is idegbeteg, és neki kell visszatérni a földre, hogy nem ő mindenható. Voltam ilyen nővel, a mai napig hallom róla a panaszokat, mindenkit lekezel, otthon meg továbbra is agresszív, pedig állítólag jó kapcsolata van, de mégis mindenki hülye.
Nem,nem kell elviselned mindent.
Szerintem egyértelmű,hogy amióta beteg lettél,a párod nem kezel férfiként. Ebből kiindulva nem kéne,hogy együtt legyetek. Én a helyedben szakítanék és esetleg magamhoz hasonlóan beteg párt keresnék,de az sincs kizárva,hogy egy egészséges lesz az új partnered. Ne add fel és ne érezd a dolgot reménytelennek,mert nem az!
Nem.
Ha pedig bánt téged, akkor vagy próbáld vele ezt megbeszélni - ha pedig nem működik, akkor lehet jobb lesz nektek egymás nélkül. A bántalmazás egy idő után "megszokássá" válik és egy idő után már nem is venné komolyan a sérelmeidet "ne nyafogj, te szerencsétlen hülye, mert lecsaplak a sodrófával". Most lépj, amíg nem késő.
"Valami oka van, amire bepöccen." egy türelmetlen, retardált, hisztis pitsa.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!