Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent elveszítek most?

Figyelt kérdés

Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt, ebből 3 év távkapcsolat, és a közeljövőben tudnánk összekoltozni. Nagyon ragaszkodom hozzá, első kapcsolatom és sajnos a családommal sem felhőtlen a viszony a szüleim válása óta. A párom nem tudom mi okból, de nem vállal fel engem se a családja, sem a barátai előtt 9-10 hónapja. Volt egy komolyabb veszekedésunk és azóta titkolja előlük amikor találkozunk pedig alig 2-3 hét alatt megbeszéltuk a dolgokat és onnan folytattuk ahol abba hagytuk. Én úgy érzem rengeteget változtam, mert borzalmas volt nélküle az a pár hét. Nem veszekedtunk, nem volt féltékenység, többet szexeltunk, beszélgettünk, programokat csináltunk és úgy tűnt hogy megoldódtak a problémák. Viszont 2-3 hónapja figyeltem fel arra, hogy nem akar közös képet sem kirakni, amihez én nem is ragaszkodom, de évente egy kép szerintem nem akkora dolog, pláne hogy a haverjairol, hobbijairol, családjarol rendszeresen oszt meg képet. Amikor a barátai exének szólítanak, arra sem reagál hogy nem az exe, hanem a párja vagyok. Azt mondta azért mert nem érdekli a barátai véleménye és nyugodtan hihetik hogy az exe vagyok.... Mindig "majd" beszélünk róla, "majd" lesz kép.. Majd jobb lesz... Stb. De én már nagyon unom. Fog ez változni? Mit tehetnék hogy jobb legyen? Megcsal? Azt nem hiszem, telefonját is atneztem amit tudom hogy nem kellett volna, de nem tudtam már mire gondoljak. Tudja ő is, és nem borult ki, azt mondta bármikor nézhetem.

Sajnos ő elég anya kisfia típus, ez lehet egy ok amiért ilyen?

Köszönöm ha elolvassatok.

22/L, 24/F

2019. júl. 25. 22:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ő csalt meg téged és utána még ő titkolja azt, hogy újra együtt vagytok? Jól értem?
2019. júl. 25. 23:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Aha!

Beszélj azzal a lánnyal!

2019. júl. 25. 23:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
És a haverjával, aki lebuktatta!
2019. júl. 25. 23:36
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen, jól értitek.

A lányt nem ismerem, elvileg egy koncert után történt a megcsalas. A haverja aki lebuktatta haragszik rám, mert szerinte én is védtem volna egy barátnőmet hasonló esetben. A lebuktatas egyébként annyi volt hogy írt a páromnak egy üzenetet a sztorival kapcsolatban és pont együtt ültünk a gépnél, így nem volt lehetősége a páromnak tagadni.

Mit beszéljek vele? Még Facebookrol is torolt a jofej haver :D

2019. júl. 25. 23:40
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

"A haverja aki lebuktatta haragszik rám, mert szerinte én is védtem volna egy barátnőmet hasonló esetben. A lebuktatas egyébként annyi volt hogy írt a páromnak egy üzenetet a sztorival kapcsolatban"

Nekem ez ködös.

Hogy volt??...

2019. júl. 25. 23:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez így elég gázos történet.

Csak arra tudok gondolni, hogy még titkon kavar valakivel.

Nem igazán látom, mi motivál még téged ebben a kapcsolatban de szerintem gondold át alaposan, merre akarsz elindulni. 22 vagy, időd van bőven kiforrni és egy jó, megbízható kapcsolatban landolni.

Mindent elveszítenél? Kétlem, maximum egy hanyatló kapcsolatot és egy pár idegbajt.

2019. júl. 25. 23:45
 17/21 A kérdező kommentje:

Együtt ment ezzel a barátjával a koncertre ahol történt a megcsalas. Eltelt pár nap, és megerkezett a Facebook üzenet... Másnap rairtam a barátra hogy milyen volt a koncert, és megkerdeztem hogy a párom megcsalt e... Mondta hogy nem. Erre említettem neki hogy láttam én is az üzenetet, miért hazudik?! És erre mondta hogy én is falaztam volna :) azóta törölt engem ez a barát mindenhonnan.

Mi motivál? Nem tudom, talán reménykedem benne hogy megvaltozik a helyzet... :(

Köszönöm szépen a válaszokat :)

2019. júl. 26. 00:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Így értem már, köszi.

Nem lehet kideríteni, ki az még, aki tudhat az esetről? Meg hogy ki a lány? Itt lehet elásva a kutya.

Információt kéne szerezned.

Még az is lehet, hogy a baráti kör vagy a szülők már ismerik...

2019. júl. 26. 00:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Mar egyszer kiirtad ezt. Nem bonyolult egyebkent ez a szituacio. Teged valamiert se a csalad, se a baratok nem szerettek ennek a sracnak az oldalan, igy amikor lattak, hogy szakitottatok mindenki fellelegzett es tamogatta a pasidat, aki nyilvanvaloan elsirta nekik, hogy "jaj mar olyan nehez volt, igy lesz a legjobb mindkettonknek, ne huzzuk egymas idejet", es mindenki egyetertoen fellelegezve bologatott. Csak mivel a faszidnak kevesebb gerince van mint egy gumimacinak, ezert termeszetesen visszakuszott hozzad a biztonsagos punciba, viszont mivel o ilyen bator fereg, ezert a donteseit csupasziv anyuka meg kedves baratok elott mar fosik felvallalni.

Egy kerdes maradt. Mi a francot akarsz egy ilyen takonylelku nyomorektol, aki nem tisztel, meg is alaz, meg is alazott? Ennyit ersz? Komolyan? Picit gondolkozzal mar.

2019. júl. 26. 08:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyi lemaradt, hogy dehogy veszitesz el semmit. Csak megszabadulsz egy haldoklo tinikori fostalicska kapcsolattol, es elkezdheted erdemben a felnott eletedet. Elsore felni fogsz, utana visszanezve a vered majd a fejedet a falba, hogy minek pazaroltal meg eveket erre a gennyladara.
2019. júl. 26. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!