Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom meg, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom meg, hogy megcsalt-e?

Figyelt kérdés

Több jel is arra utal, hogy nem csak ketten vagyunk:

Szex drasztikus mértékű csökkenése az egyik legütősebb.

Férjem hosszú évek óta elutasít és pár havonta enged...

Úgy tudom, egy csaló soha semmi szín alatt nem fog vallomást tenni és tagad, ahogy csak bír. De így hogyan tudom meg az igazságot? Mikor kerek perec rákérdeztem, kiakadt.

Mobilján, laptopján nem találtam semmit, csak annyit tudok, hogy nem ad meg semmilyen jelszót sem. Tanácsra kértem jelszót, mert állítólag akinek nincs titkolnivalója, az megosztja. Ő is tudja az enyéimet!

De persze erre is kiakadt.

Aztán hogy hagyja abba a kiakadását, bocsánatot kértem tőle. Könnyekig meghatódott, hogy ő ilyen zárkózott ember, neki ez az egy kis magánszférája van (nem egy sírós fajta).

Ennek fél éve már.

Jó időre azt is gondoltam, biztosan csak képzeltem.

De újra gyanakodni kezdtem, mert nekem akkor sem stimmelnek a dolgok. Amúgy nem vagyok az elnyomója, mielőtt bárki ezt gondolná.

Szeretnék viszont tisztán látni, de így hogy?

2019. júl. 13. 22:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt sajnálom, viszont ügyes vagy.

Ne is hagyd magad.

Innentől kezdve ne foglalkozz azzal hogy kivel mivel mi volt.

Éld az életed..

Sok sikert a jovohoz.

2019. júl. 15. 08:36
 32/35 anonim ***** válasza:
Beismerte, hogy van valakije?
2019. júl. 16. 13:41
 33/35 A kérdező kommentje:

Nem ismerte be, ezt már meg sem kérdeztem inkább, anélkül is van okom válni. Másnap kezdte, hogy megváltozik, jobban figyel majd rám. Kérdeztem, eddig miért nem gondolta, hogy neki is változnia kell, nem csak nekem? Azt mondta, azért, mert eddig azt gondolta, mindent jól csinált.

Nem akar elköltözni, időt kér, hogy bizonyíthasson. Úgy érzem, már számos alkalommal megadtam neki anélkül, hogy kérte volna. Persze most először fogta fel, hogy nem viccelek, elmegyek és vihetem a gyereket.

Nem engedtem egyből közel, arcra adhatott puszit, mikor nagyon kérte.

Szerintem ha nálunk marad, visszaesek és idővel ő is és ezt lehet húzni egy életen át. Ezért gondolom, hogy vagy neki vagy nekem mennem kell máshova lakni és utána bizonyíthat.

2019. júl. 16. 19:46
 34/35 anonim ***** válasza:
94%
Jól gondolod. Mindenképp tarts távolságot. Abszolút azt hitte hogy nem mered elhagyni. Micsoda önelégült sfj.
2019. júl. 17. 22:44
 35/35 anonim válasza:
Na mi lett kérdező? :)
2021. febr. 5. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!