Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondjátok a szüleiteknek és a tesótoknak azt, hogy megcsalt a párotok, de mégsem szakítotok vele?
Ha igen, mi a reakció, bátorítanak a maradásra vagy a szakításra?
Ha nem mondjátok el nekik, annak mi az oka? (szégyen vagy félelem attól, hogy a csaló párotokat másképp ítélik meg?)
Én nem mondtam meg a családban, a barátaim viszont tudták. Mármint, hogy megcsalt, második esélyt nem kapott.
28n
Én elmondtam anyunak( már csak ő él),nem szólt bele.A nővéremnek szintén, mert ő meg járt ebben a cipőben,mégis sikerült helyrehozni a házasságukat.Nekem is sikerült.
Viszont más nemigen tudta, közeli barátnőm nincs,de elmentem táppénzre, úgy kiborultam,ezért pár közeli kolléganőm tudott róla.Senki se ítélt el, vagy hülyézett le, amiért nem váltam el tőle..(pedig nekem ez volt először a szándékom)
A férjem viszont szerintem nem mondta el az anyjának, és a testvéreinek...szerintem azt se tudták, hogy 10 napig egy haverjánál lakott, mert kirúgtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!