Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondjátok a szüleiteknek, hogy találkozni fogtok egy lánnyal ill. fiúval?
Figyelt kérdés
Randi. 15/F2012. szept. 27. 16:52
1/11 anonim válasza:
miután azt hitték drogozok meg drogosok közé járok.
Igen.
22F
2/11 anonim válasza:
Én már nem 19/L de régen elmondtam.. :)
5/11 anonim válasza:
én a mai napig elmesélem Anyunak, pedig már 5 éve nem velük élek
23 l
6/11 anonim válasza:
Én sose mondtam el ha találkoztam egy pasival..nem olyan vészes a kapcsolatom velük, de ennyire nem bizalmaskodom velük.
7/11 anonim válasza:
Én csak akkor, ha lesz vmi folytatása.
Azt utálom, ha elmegyek egy randira, és feltesznek 3 millió kérdést a srácról, aztán az egészből nem is lesz semmi, és utána további 3 millió kérdést tesznek fel, hogy de miért...
Így inkább csak akkor mesélem el, ha úgy fest lesz is belőle valami.
21L
8/11 A kérdező kommentje:
Én is inkább már titokban tartom, mert aztán azt mondogatják, hogy ha rossz jegyet kapok akkor nem találkozhatok vele stb...
2012. szept. 27. 17:06
9/11 anonim válasza:
én mindig elmondtam. Nagyon bizalmi volt mindig a kapcsolatunk (még mindig az, csak már nem randizok)
10/11 anonim válasza:
hát az én szüleim csak akkor engednek el valahova, ha elmondom, hová megyek és kivel találkozom, szóval el szoktam, igen :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!