Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Ti elmondjátok egy lánynak, ha rosszul csókol?
Figyelt kérdés
ez lehet szakító ok akkor, ha szép és csinos a lány? most ne azt nézzük, hogy valaki szerelmes-e vagy sem.2011. dec. 18. 18:45
1/8 anonim válasza:
Hogy lehet rosszul csókolni? Átveszed az irányítást és megtanítod seperc alatt.
2/8 anonim válasza:
Tanuld meg, hogy egy nőnek sose ródd fel egyetlen hibáját sem, mert megtudod hol lakik a Magyarok Istene :)
3/8 A kérdező kommentje:
utolsó ez jó volt:'D
szóval nem:)
2011. dec. 18. 19:39
4/8 anonim válasza:
Rosszul senki se csókol, csak az akit nem szeretsz. Persze extrém kivétel lehet, ha a visszaböfögött ondót köpi vissza a szádba :D
5/8 anonim válasza:
sztem mond meg mármint kezdetben utalj rá stb de semmiképp se úgy mond neki h drágám sz.arul csókolsz vagy rosszul csókolsz, finoman ! am meg is lehet tanítani őt. Ha csúnyán mondod meg neki h rosszul csókol lehet elmegy a kedve egy életre az egésztől :S
7/8 A kérdező kommentje:
igen, lány vagyok:)
én nem tudom, hogy csókolok, még sose mondta senki, hogy rosszul. de ezek szerint ez nem jelent semmit:D
bár egyszer írták, hogy jól csókolok, de az az ember akkor irta mikor vissza akart szerezni,szüvalk ilyenkor midnent ír egy pasi, ha vissza akar kapni egy lányt..
2011. dec. 18. 22:12
8/8 anonim válasza:
hát ezt csak egyféle kép lehet megtudni, fiúk, jelentkezők?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!