Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy olyan lánynak, aki egyszer már kosarat adott?
Röviden a lényeg: bő egy éve nagyon szerelmes voltam egy lányba, és a szimpátia kölcsönös is volt. De aztán képbe jött egy harmadik, és Ő inkább a másik srácot választotta. Összeomlottam, depressziós lettem a visszautasítás hatására. De aztán a sportnak köszönhetően kigyógyultam a lelki betegségből, nem mellesleg külsőre is megváltoztam. A lány azóta megint egyedül van, és most már nagyon bejövök neki, sőt, közeledni is akar felém. Én viszont nem vagyok biztos abban, h jó ötlet lenne összejönni vele, hiszen egyszer már visszautasított, és ez a későbbiekben biztosan kihatással lenne a kapcsolatunkra.
Tudom, a végső döntést nekem kell meghoznom, h élek-e a lehetőséggel, vagy sem, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, kedves felhasználók!
Inkább az a kérdés, hogy ő adna esélyt annak, akit már egyszer kikosarazott.
De egy próbát megér, vágj bele.
Eddig nem kellettél, de most, hogy megváltoztál és ő egyedül van, akkor már hirtelen kellenél?
Én a helyedben biztos, hogy le se szarnám, csak megdugnám és kész, de lehet, hogy még azt sem, csak jól behülyíteném, aztán hagynám, hogy jó nagyot koppanjon.
Ha egy kis önérzeted is van, te is ezt teszed. Mi a garancia, hogy pár hét múlva nem jön megint egy harmadik, vagy nem csak búfelejtőnek használ?
Vessző vagy műanyagkosarat?
Nem. Ha akkor nem kellettem, akkor most mi változott? Semmi. Rövid idő alatt lapátra fog rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!