Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok esélyt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy olyan lánynak, aki egyszer már kosarat adott?

Figyelt kérdés

Röviden a lényeg: bő egy éve nagyon szerelmes voltam egy lányba, és a szimpátia kölcsönös is volt. De aztán képbe jött egy harmadik, és Ő inkább a másik srácot választotta. Összeomlottam, depressziós lettem a visszautasítás hatására. De aztán a sportnak köszönhetően kigyógyultam a lelki betegségből, nem mellesleg külsőre is megváltoztam. A lány azóta megint egyedül van, és most már nagyon bejövök neki, sőt, közeledni is akar felém. Én viszont nem vagyok biztos abban, h jó ötlet lenne összejönni vele, hiszen egyszer már visszautasított, és ez a későbbiekben biztosan kihatással lenne a kapcsolatunkra.

Tudom, a végső döntést nekem kell meghoznom, h élek-e a lehetőséggel, vagy sem, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, kedves felhasználók!

2011. dec. 14. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten motivál az ilyen helyzet, mivel nem könnyű prédáról van szó. S mivel neked bejön, miért ne adnál egy esélyt neki. S ráadásul az emberek változnak, mindig. Akkor meg miért ne változhatnának kedvező irányba is? Szerintem gyerünk, kezdj hozzá!
2011. dec. 24. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:

egyszer már visszautasított,

nem mellesleg külsőre is megváltoztam.

Ebben a sorrendben már érthető a közeledés,nem?

2011. dec. 24. 20:20
 13/15 anonim ***** válasza:

ma 12:54 vagyok

De ugyanaz az ember vagy nem? Már ha a kérdező írt ide fölém. De ha ennyire agyalsz a dolgon, akkor hagyd a francba az egészet. Több milliárd nő él a földön, te meg egy miatt kérdezősködsz? :D

2011. dec. 24. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sok válaszoló nem olvasta el, nem értette rendesen a kérdést, szituációt.

Ez sok mindenen múlik.

Megcsalásról szó sincs, hiszen nem jártatok. (az egyik válaszoló kedvéért)

1.: Meg tudsz-e neki bocstani 100%-osan, vagy még mindig van benned önsajnálat. (ha van, akkor ez előbb--utóbb megmérgezi a kapcsolatotokat.)

2. Az is kérdés, hogy mikor lett vége a lány előző kapcsolatának. (ha pár napja, akkor semmiképpen, mert akkor nagy eséllyel tényleg csak hülyítésről/mindegy, hogy ki csak valaki legyen/"vigasztalójani" kell neki, és ebből csak egy újabb csalódás lenne. Ha régóta nincs párja, de és mondjuk egy véletlen találkozásnál, ébredt rá (vagy rájött, hogy megbánta a döntését) az más.

3. Az is kérdés, hogy TE ugyanúgy érzel-e iránta, szerelmes vagy-e még, vagy fellángolhat-e benned a régi tűz...

2011. dec. 25. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ha régóta nincs párja, de és mondjuk egy véletlen találkozásnál, ébredt rá (vagy rájött, hogy megbánta a döntését) az más."

Persze csak úgy hirtelen bele nyílalt a felismerés. Azt sem hiszem el, hogy hátsó szándék nélkül hirtelen elkezdjen érdeklődni. Inkább az van a háttérben, amit írtál: nincs senkije és most kell neki egy balek.

Teljesen mindegy, hogy mi az ok, leszarom. Ha valaki egyszer visszautasított, akkor így járt. Nincs második esély, mert ez egy kicsit lealacsonyító, és az "elbuktam a fődíjat, de beérem a vigaszdíjjal, vagyis veled, örüljél hülye gyerek" érzést keltene bennem.

Szóval semmi esetre sem, max egy-két dugásra.

2011. dec. 25. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!