Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy nőnek/lánynak?
A kérdésemet az alábbi kérdés váltotta ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Elolvastam egy másik kérdező kérdését és gondoltam megkérdezem ugyanazt csak más oldalról.
Érdekelnének külső és belső tulajdonságok is.
Tudom, hogy mégis mindenkinek más. Ezért egyéni véleményekre kíváncsi vagyok. És kérlek írjatok kort és nemet is
Szőke haj, kék szem.
Kedves, udvarias.
Kor és nem
bunkó, határozott, kemény, mindenkit megalázó, a párját megcsaló, izmos, magas, jó képű, vadállat az ágyban, aki jól megveri a nőt és jó formán megerőszakolja
egy magányos, kedves, udvarias fiú
a kedves, udvarias fiúk itt vannak mind magányosan, nem kellüónk a lányoknak, tapasztaltam, úgyhogy senki sem mondja nekem, hogy maradjak továbbra is ilyen jó fiú, amikor minden szép nő egy tapló, izomagyú, hülye csicskával jár, aki már azért képes megverni valakit, ha az ránéz a barátnőjére, ezt is saját magamon tapasztaltam
jah vagy legyél néger, mert a nagy faszt szeretik vagy legyél ázsiai, arab, mert ők külöönlegesek, de az sem árt, ha legalább egy bmw-d van vagy jó pénzes vagy
21/F
minden kell nekik, csak kedves, udvarias, normális, rendes magyar fiú nem!!
jah már az is baj, hogy fehér bőröm van, igen, de ha szoliznék máris jobban megnéznének, beteg ez a mai női nemzedék, én ezért fogok egyedül megdögleni vagy inkább megyek külföldre
:S
Eddig nem túl biztatóak a válaszok.
És mi a helyzet, hogyha volna egy fiú, aki nem bunkó, nem vadállat, tisztelettudó és rendes lenne egy lánnyal, mégis szeretne barátnőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!