Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi kell egy nőnek/lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy nőnek/lánynak?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az alábbi kérdés váltotta ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Elolvastam egy másik kérdező kérdését és gondoltam megkérdezem ugyanazt csak más oldalról.

Érdekelnének külső és belső tulajdonságok is.

Tudom, hogy mégis mindenkinek más. Ezért egyéni véleményekre kíváncsi vagyok. És kérlek írjatok kort és nemet is

2011. dec. 15. 23:06
1 2 3 4
 11/38 Joco901019 ***** válasza:
Sajnos a tapasztalataim ezeket mutatják amit már néhány ember leírt. A jó nőknek a bunkó parasztok kellenek és nem a jóképű rendes tisztelettudó emberek. Sajnos ez a helyzet eléggé kiábrándító.
2011. dec. 15. 23:53
 12/38 Lifeishard ***** válasza:
83%

Én is egy "bunkó paraszt" vagyok, és igen, van nőm. Nem kioktatni akarom a kedves aranyos magányos srácokat, csak egy "titkot" szeretnék megosztani veletek, rajtatok áll, elfogadjátok vagy elhiszitek-e; ha igen, nektek lesz jó, ha nem, akkor a többi hozzám hasonló srácnak, mert elhappoljuk előletek a jó nőket.

Nem baj, h kedvesek vagytok egy nővel, de tanuljatok meg NEM-et is mondani nekik!!! Azon túl, tanuljátok meg, hogy a nő NEM ÉRTÉKESEBB, MINT TI, nem is akar az lenni. Azt akarja, hogy egy FÉRFI szeresse. Férfit akar, akire felnézhet - aki kedves hozzá, akit boldoggá tehet, akiért egy picit mindig küzdenie kell, és aki képes nemet mondani neki, rávilágítani őt a hibájára (nem feltétlenül "bunkó" módon, lehet viccelődve is), akit nem tud befolyásolni (érzelmileg), aki nem ugrik minden szavára és nem szolgálja ki őt minden percben. Persze kedvesnek, udvariasnak, megértőnek, támogatónak, humorosnak sem árt lenni, nem kell leszokni ezekről, de amíg nem integráljátok a fentieket a nőkkel való viselkedésetekbe, kapcsolatotokba, leshetitek, lesz-e siker. Ha nem tetszik, meg lehet nyomni a piros gombot, leszarom, attól még igaz.

2011. dec. 16. 00:22
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
na azt hiszem eddig egyedül én vagyok csaj:D de egy titkot mondok amire eddig még senki nem világított rá:emberként tiszteld és ne pusztán nőként(mi is ezt tesszük)...ne tartsd ténynek, hogy a nő szül, mos takarít; erre jó!és igen csatlakozom az előttem szólóhoz: tudj nemet is mondani.
2011. dec. 16. 01:46
 14/38 anonim ***** válasza:
Akkor meg jön a rinyálás, hogy nem szereted eléggé és nem teszel meg neki semmit. Olyan k.rva okosnak hiszitek magatokat, de ti sem tudjátok mi kell nektek, de a férfiaktól vártájtok el, hogy kitalálják. Az utolsó előtti gyökér nagyon megmondta. Nyilván az itt siránkozóknak nem egy hülye felszínes p.csa kell, aki az agresszív f.szszopókra bukik, mert gondolom, csak ilyet tudtok szerezni a k.rva nagy tapasztaltatokkal.
2011. dec. 16. 09:00
 15/38 Lifeishard ***** válasza:
56%

15-ös Válaszoló!

Mint az utolsó előtti gyökér mondom, hogy tanuld meg értelmezni, amit olvasol, utána gyökerezz, testvérem.

"Azt akarja, hogy egy FÉRFI szeresse."

Szvsz ez a nőnek a legfontosabb, de gondolom, Te ezt úgyis vágod.

"Persze kedvesnek, udvariasnak, megértőnek, támogatónak, humorosnak sem árt lenni, nem kell leszokni ezekről..."

Ez azt jelenti, hogy nem bunkó és agresszív köcsöggé kell válni. Sehol nem írtam, hogy alázd meg vagy verd agyon a nőt.

"... tanuljatok meg NEM-et is mondani nekik (...) akit nem tud befolyásolni (érzelmileg), aki nem ugrik minden szavára és nem szolgálja ki őt minden percben."

Hol írom azt, hogy sz@rni kell a fejére, bazzeg? A hangsúly a MINDEN PERCEN van, mert a mindig kedves aranyos jófiúk bizony gyakran ilyenek, és az IGAZI NŐK nem tudnak tisztelni egy kiskutyát, aki mindig a kedvükre tesz, és minden szavukat parancsnak tekinti (de még a felszínes pics@k sem).

Nyilván, már csak a válaszodból is, Te aztán qrvára tudod, mi kell a nőknek.

Azok, akik tudják értelmezni, amit leírtam, nagy valószínűséggel tudnak profitálni belőle - ki tudják szűrni a felszínes tyúkokat és azokat a nőket is, akik az agresszív tahókra buknak, és ez bizony TAPASZTALAT. Megismétlem: nem kell elhinni, amit írtam, le is lehet pontozni, attól még igaz. Félreértelmezni azonban nem kellene. Úgyhogy ha nem tudsz konstruktív választ adni a kérdésre, szerintem kussolj.

2011. dec. 16. 10:42
 16/38 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint részben igaz amit Lifeishard írt.

Lényeg a lényegben.

-Legyen drága kocsid (Nem szeret senki gyalog járni vagy buszozni, főleg télen. Egy ladába meg csak ciki beszállni:D)

-Legyen pénz a zsebben (Szeretik az anyagi biztonságot. Nem azt mondom h pénzéhesek, csak ha bemegy a boltba ne azt kellessen néznie mennyiből gazdálkodhat)

-Legyél kigyúrva (Szeretik a biztonságot. Nyilván egy 2m magas, 120kg-os "shrek" mellett nagyobb biztonságban érzi magát, mint egy 170cm-es, 65kg-os egyén mellett.)

Ez a női ideál szerintem. Nem azt mondom h minden lánynak, de a TÖBBSÉGÜKNEK.

2011. dec. 19. 14:33
 17/38 anonim ***** válasza:
55%

A fiatal nők olyan pasit keresnek, akik mellett felvághatnak a barátnőik (vagy akár ismeretlenek) előtt: mert gazdag, mert jóképű, mert... akármi. Csak legyen benne valami, amire mindeki azt mondja kapásból, hogy "hűha".

A nem annyira fiatal nők a biztonság iránti vágyukat akarják kielégíteni a férfi által (családalapítás miatt), ezért fontos a pénz, az egzisztencia, háttérbe szorulnak a külsőségek.

Sajnos ha egy fiatal, nem gazdag, nem jóképű, nem sportos, hanem "átlagos" srác vagy, akkor az esélyeid lecsökkennek. Olyan lányoknál lehet esélyed, aki már belátta, hogy ő sem az a hű de nagy bombázó, ezért hajlandó leadni az igényeiből. A neten találni ilyet, de ez a ritkább (manapság a csúnya és szegény nők igényei is pont ugyanazok mint a szép és jó anyagi háttérrel rendelkezőknek).

Egy megjegyzés egy házas embertől (30 éves ffi): addig jó, amíg nincs nőd/feleséged. Most úgysem hiszed el, de rá fogsz jönni egyszer.

2011. dec. 19. 14:43
 18/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó választ.

Elmondod, hogy miért jó addig, amíg nincs nőm/feleségem? Ezt mondták már mások is. Valamennyire el is tudom képzelni. Csak az a baj, hogy nagyon vágyom már rá és nem tudok mit csinálni. Érdekel a tapasztalatod

2011. dec. 19. 14:47
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Lifeishard nagyon szépen leírta!

hasonló típusú férfival élek most együtt (2,5 éve, boldogan), nem zavar, hogy nem halmoz el vörös rózsákkal, hogy nem lesi minden kívánságom, de cserébe bármikor számíthatok rá, tisztel, elviseli a hóbortjaimat is, magabiztos, intelligens, öntudatos és szeret engem.

sok mindent átéltünk már együtt, sosem esett kétségbe - még akkor sem, ha én már igen - mindig tudta mit kell tennie, és nem habozott, ha szükségem volt rá.

egyébként egyáltalán nem gazdag, és nem is egy kigyúrt állat. viszont ha kategorizálni akarjuk, akkor sokkal inkább a "bunkó rosszfiú" kategóriába tartozik, mint a "kedves, aranyos jófiú"-ba.

26N

2011. dec. 19. 14:49
 20/38 anonim ***** válasza:
Én kvázi lesz@rom a nőket. De cserébe ők is lesz@rnak engem. Így kvittek vagyunk, de a rosszfiú idea is bukik.
2012. jan. 7. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!