Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi kell egy nőnek/lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy nőnek/lánynak?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az alábbi kérdés váltotta ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Elolvastam egy másik kérdező kérdését és gondoltam megkérdezem ugyanazt csak más oldalról.

Érdekelnének külső és belső tulajdonságok is.

Tudom, hogy mégis mindenkinek más. Ezért egyéni véleményekre kíváncsi vagyok. És kérlek írjatok kort és nemet is

2011. dec. 15. 23:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Sulimba rengeteg párt látok , olyat is hogy a srác tiszta jó fej ás magabiztos jó csajozó, viszont mióta lett egy hosszú kapcsolatos , tényleg jól kinéző csaja tiszta "papucs" a srác..

Itt a probléma már ott kezdődik , hogy a kisfiúkat is gyakran az anyjuk neveli..ezért a 80 % elnőiesedik.. nem a ruhákra értem hanem a viselkedésre.. hogy itt nyávognak hogy rendes meg kedves fiúk, de nincs barátnő,de ez ellen tenni se akarnak mert az anyjuk belenevelte beléjük hogy inkább kerüljék a nehéz dolgokat és fogadjanak el mindent,.. nézzétek már meg, azokat a srácokat akiket az apjuk nevelt..gondolkoznak ilyenen? Bár már vannak "nőies" apák is , szal talán nagyapákat kell példának venni.

Szerencsém volt, mondhatom így.. anyám férfias volt, apja nevelte...főként.. apám még nála is dominánsabb volt...

7-8 évesként a játszótéren verekedtem nálam 1-2 évvel idősebbekkel mert nem az volt amit én akartam ( Akkor láttam igazán mi van , amikor jol elvertek és sírva mentem haza apámnak mondva hogy segítsen, mit kaptam? hát egyáltalán nem segített, most már köszönöm is neki, hisz ha segített volna lehet még most is elfutnék a konfliktusok elöl)..mindig kihúztam a gyufát , ezért rengetegszer vertek el, fakanál ..öv.. volt minden. Szóval mindenért vállaltam a büntetést..ha nem is saját akaratból..

Csodálom magam hogy képes vagyok ennyit regélni erről és azt is tudom hogy ezt végig csak az anyás srácok fogják elolvasni..

A nőnek : TE kellesz.

Mivel ...ra nincs kedvem többet írni tessék : MAGABIZTOSSÁG minden és minden téren..

2012. jan. 14. 23:45
 32/38 anonim ***** válasza:
Legyen a pasi férfias, határozott, családszerető, humoros/spontán, őszinte, intelligens, legyen hobbija, érdeklődési köre elég széles legyen, nálam szempont, hogy katonaviselt legyen, mert szeretem a rendet és a fegyelmet. Nem ragaszkodom a túlzottan romantikus viselkedéshez és nem szeretem a nadrágot hordani helyettük. Viszont értékelem, ha magamért szeretnek és tisztelnek. Nem árt, ha az ágyban is tud vmit nyújtani ;). Egyéni ízlésem szerint legyen rocker, mert nem bírom a disco-t!!! Viszont a hosszú haj, meg laza stílus, ill. a rockerekre jellemző mentalitás bejön! Egyébként van egy Zsigája, tök jó a verda. Sok mai doboz nem bír annyit, mint az (27 éves kocsi!)! Néha kicsit nyers, de én is az vagyok, úgyhogy belefér. És tudunk időnként kicsit vitatkozni, megvitatni akármit. Nem helyesel mindig mindenre, és ez jól van így. Van tartása, normális önértékelése, atyai szigora itthon. Mindig ilyet szerettem volna!!!!!!
2012. jan. 28. 19:04
 33/38 anonim ***** válasza:
Kimaradt az előzőből: 33/Nőőőő
2012. jan. 28. 19:05
 34/38 anonim ***** válasza:

Csak az, hogy megértő légy és mindig hallgasd végig adj neki tanácsot...

Lány vagyok 10 éves

2012. jan. 29. 18:54
 35/38 anonim ***** válasza:
nekem soha nem volt szempont a pénz,ha ez megnyugtat egyeseket...amúgy behatárolhatatlan a válasz,egyszerűen még én sem tudom hogy mit akarok:D
2012. febr. 4. 23:37
 36/38 anonim ***** válasza:

Úgy örülök, amikor a tanácstalan srácnak a többi tanácstalan szerencsétlen lúzer ad idióta a valóságtól némiképp elrugaszkodott választ...

A legjobban Lifeshard fogalmazta meg, de hozzácsapom kérdező neked a saját NŐI véleményemet:

Van egy barátom, kvázi tökéletesnek tartom és mindig is ilyen srácot akartam. Elmondom miért. Soha egy sráccal nem találkoztam még, aki ennyire kőkeményen férfiként viselkedett volna (pedig őt az anyja nevelte a 2 húgával abszolút fater nélkül, és nem valami fickós a nő, szóval a fenti anyás fiús elmélet is bukta - sorry) van saját akarata, vágyai, hobbija, baráti köre, előttem kialakult élete, amit nem dobott félre csak úgy, mert én jöttem. Szán rám időt, de ha máshoz van kedve, akkor azt csinálja. Ezen maximum egy éretlen tini sértődik meg, ha nem vagy a csajjal minden egyes percben.

Imádom, hogy értelmes, végtelenül okos, gyűlöl minden való világos sz.rt (ahogy én is) és számára nem elég egy helyes szőke ribi, aki tudja riszálni a seggét, de az összetett mondatokat még csak hírből sem ismeri.

Sportol, mert ő szereti, nem azért, hogy "kigyúrt k.öcsög" legyen, hanem örömét leli a sportban, a mozgásban, nem csak otthon tesped. Elképesztő az ágyban, de ez inkább egyéni preferencia. Vannak ambíciói, tervei a jövőre nézve, munkája... Nincs se kocsija, se bkv bérlete, szóval nem a pénz a lényeg, hanem az elv, hogy megy és csinálja.

Kezdettől fogva ő volt a domináns fél, ő irányított, egyszerűen csak férfiként viselkedett, a klasszikus férfi-női szerepeket tekintve.

Nem volt velem sose bunkó, nem csalt meg, szeret, szeret kedveskedni,segít nekem és számíthatok rá, és tudom, hogy nem én vagyok a legszebb nő, de őmellette szuperszexi istennőnek érzem magam, és ez is fontos szerintem egy nő számára.

Sokat hülyülünk, és jól el vagyunk együtt, nem veszekszünk... Komolyan, én mindig is ezt akartam, és megkaptam, szóval nincsenek lehetetlen igényeim.

20L

2012. febr. 5. 00:01
 37/38 anonim ***** válasza:

nem az a baj hogy valaki kedves, rendes... hanem hogy ezt összekeverik a "bocs hogy élek" -típusú tükörképétől is megrettenő egyénekkel. akik így ismerkednek "szeretnélek megismerni. ha akarsz, hívj" . hát nem is tduom...sok csaj nem szeret egy pasi után futkározni.

egy igazi férfi oda mer menni, és elkezdeni beszélgetni. nem sablondumákkal jön hogy "deszépaszemed" hanem mond 1-2 nagyon eredeti saját spontán szöveget.

ettől ő még lehet "cuki" kedves, aranyos, hűség -mintaképe srác. de nem ijed meg már 1 gyönge nőtől is .:D

a nők a BÁTOR pasikat szeretik. akikről úgy gondolják hogy ha betámadja valaki őket az utcán, majd a pasi behúz neki. nemám még a nő háta mögé bújik.

ez ösztön, még az őskorból. ott azzal voltak szívesen, akiről úgy gondolták hogy egészségesek a génjei, jó utódokat nemz és megvégi őket a felbőszült vaddisznótól vagy akármitől.

ennyi a kulcs. nem az, mennyire bunkó stb. valaki.

ne féllábbal a sírban legyen, ne úgy nézzem ki mint az esmeraldából a lúció máláver, és legyen tökös. ennyi :)

21/L

2012. febr. 5. 01:12
 38/38 anonim ***** válasza:
Nem nem tudják mit akarnak, hanem nem tudják azt szavakba ölteni, egyébként szerintem teljesen egyszerű a válasz: erkölcsösség, és a hasonló érdeklődési kör, hiszen az ember párt keres magának aki szociálisan, neveltetésben és szexuálisan illik hozzá.Nő vagyok és tudom mit várok egy embertől és direkt nem mondtam 'férfit' mert a baráti körömet is hasonlóan válogatom. 21/L
2013. máj. 21. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!