Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/Férfiak ti hogy udvaroltok egy lánynak/nőnek?
Pl. egyedülállóak vagytok, de szeretnétek párkapcsolatot.Megláttok egy szinpatikus nőt az utcán akkor odamentek hozzá? Vagy csak olyannál probálkoztok akit valamennyire ismertek?
Vagy egy kávézóban megtetszik valaki akkor oda mertek menni?
Vagy valamelyik közösségi oldalon keresztül probáltok közeledni a lány felé?
Vagy inkább azt várjátok h a lány közeledjen?
És milyen az a nő akinél bemernétek probálkozni?(tudom hogy személyenként változó de kiváncsi vagyok egyéni véleményekre)
Összességében arra lennék kiváncsi hogy ti férfiak mennyire mertek kezdeményezni egy nőnél aki megtetszik.
Kiváncsi vagyok h működik nálatok ez a dolog.:)
Kort is írjatok.
Köszönöm előre is a normális válaszokat.
18/L
Az utcán nem, de a kávézóba oda megyek hozzá és beszédbe elegyedek vele. Vagy bejön vagy nem, veszteni nem vesztek semmit.
Volt mát, hogy Iwiwen találtam egy helyes lányt, akinek írtam, aztán MSN, majd randi, de 1-2 randin kívül nem volt semmi.
Az, hogy lány közeledik, kicsit furcsának találom, hisz a fiúknak kell meghódítani a lányokat szerintem, nem fordítva.
Én aranyos, csinos, magányos lánykákkal próbálkozok. Nagyon szeretem a fekete hajú lányokat, így ők előnnyel indulnak nálam.
Véleményem szerint buliban nem lehet rendesen ismerkedni, de a könyvtárban elég sokszor találtam helyes lányokat akik megfeleltek nekem.
Ha megtetszik egy lány, odamegyek hozzá, mert mint ahogy írtam, nem vesztek semmit. Egy elutasítás újabb esélyt ad arra, hogy nála még jobb csajjal összejöhessek. Ez az életfilozófiám.
Ez elég helyzetfüggő...
Ha úgy adódna a helyzet, hogy az utcán vagyunk tegyük fel, és van egy csinos lány aki tetszik, és még olyan helyzet is adódna, hogy beszélhessek vele, akkor simán élnék a lehetőséggel. Viszont az utcán való leszólításnak nem vagyok a híve...kivéve ha nincs ürügy.
Ha Budapesten vagyok, akkor még az is szóbajöhetne, hogy kávézóban odamegyek lányokhoz, ha látom, hogy tetszem nekik, mivel ha nem jönne össze, soha többé nem találkozunk,és nem lesznek kínos pillanatok.
Olyan is volt, hogy netem próbáltam közeledni valakihez...Mondjuk én inkább úgy szeretem, hogy előtte kicsit ismerjem meg, és utána vágjunk bele a kapcsolat kialakításába...Szóval ennek a spontán utcai leszólítgatásnak nem vagyok híve...
18/F
Sehogy, nem vesztegetem az időmet hülyeségekre. Van jobb dolgom is annál mint amit ma udvarlás címen művelni kellene. Különben is 34 évesen kinek udvaroljak. Akinek régen nem kellettem, azt most válás után gyerekkel tárt karokkal várna. Hát persze hogy nem érdekel.
34 f
Köszönöm szépen a válaszokat, hasznos volt mind megy a zöld kezecske.
A legjobban a "11:38"-as válasza tetszett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!