Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi kell egy nőnek/lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy nőnek/lánynak?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az alábbi kérdés váltotta ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Elolvastam egy másik kérdező kérdését és gondoltam megkérdezem ugyanazt csak más oldalról.

Érdekelnének külső és belső tulajdonságok is.

Tudom, hogy mégis mindenkinek más. Ezért egyéni véleményekre kíváncsi vagyok. És kérlek írjatok kort és nemet is

2011. dec. 15. 23:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Lifeishard teljesen igaza van és nagyon jól leirta.igen egy fiunak legyen autója persze ez nem feltétel de nem árt.nem kell hogy sok pénze legyen csak azért fukar se legyen.rossz fiunak akarsz látszani?itt egy jó tanács ingyen.tedd le a motorkerépár jogsit végy egy motort.ha lehetőséged van rá legyen nagy motor nem kell drága csak agressziven nézzen ki.és annyi barátnőd lessz mint még soha
2012. jan. 7. 12:41
 22/38 anonim ***** válasza:

Utolsó:

erre a feelingre gondolsz? [link]

Lehet, hogy van benne valami.

2012. jan. 7. 12:52
 23/38 anonim ***** válasza:

ahogy elnézem, a válaszolók majd mindegyike fiú. és nem értitek, h mi van. Egy nőnek olyan férfi kell, akiben látja az erőt, hogy védelmezhesse (itt nem feltétlenül izmokra gondolok). Nem árt, ha lehet vele beszélgetni, van humora. Jó kiállású, határozott. DE! ha egy nőnek bebizonyítod, hogy csak az övé, és soha semmilyen körülmények között kell kételkednie benned, akkor nem is fog. Az aggodalom kihúny, a féltékenység megszűnik, tudja h az övé vagy és szép lassan ellaposodnak az érzelmek, mert egy lánynak az kell, hogy érezze, az embere más nőnek is kellhet, ez beindítja az ösztönöket, jobban fog vigyázni rád, jobban megbecsül, és talán még jobban fog adni magára.

Kérek mindenkit, h ezt ne úgy értelmezze, h ha elmész bulizni, mondd a nődnek, h "remélem, jó buxák lesznek" mert akkor kivág mint macskát szarni. de néha kell egy kis bizonytalanság. nálam legalábbis ez válik be.

2012. jan. 7. 13:06
 24/38 anonim ***** válasza:
na ez krva értelmes lett. *csak az övé vagy *nem kell
2012. jan. 7. 13:08
 25/38 anonim ***** válasza:

A fiatal nők nem azért buknak a bunkó vadállatokra, mert szeretik, ha tiszteletlenül viselkednek velük, megalázzák őket. Hanem mert SIKERÉLMÉNYük van, mikor egy újonnan szerzett vadállatot megszelídítenek és házi cicát varázsolnak belőlük!

19L

2012. jan. 7. 13:09
 26/38 anonim ***** válasza:

Jah, a házicicával meg már nem lehet eros kapcsolatot kialakítani.

A csajoknak az oroszlán kell, de paradox módon próbálják megszelídíteni, hogy kiscica legyen, és BANG, az már nem alkalmas semmire.

2012. jan. 7. 13:20
 27/38 anonim válasza:
Na jó, most lehet hülyének néztek, DE nekem egy olyan pasi kell, aki szeret engem, nem gyűlöli a barátaimat, akinek nincs autója, nem feszít, nem dúsgazdag, rendes, és ha tavol vagyunk egymastol nem csal meg, remelem te ilyen vagy:)17/l
2012. jan. 7. 14:05
 28/38 A kérdező kommentje:
Pont ilyen lennék mint amit az utolsó írt, csak nincs bnőm :D
2012. jan. 7. 14:22
 29/38 anonim válasza:
Hát, ha ezek a tulajdonságaid, biztosan talalsz egy normalis lanyt, ha nem, irj uzenetet:D
2012. jan. 7. 17:23
 30/38 anonim válasza:
kedves, udvarias de nem egy nyomi, bunkó de nem komolyan csk vicceslődésből, és megvédi a barátnőjét, odaadó, és LEHET VELE HAVERKODNI!!!:D És persze nekem speciel a cuki fiúk jönnek be, nem a szépek és izmosak. Amugy a barna szem az ideálom:))
2012. jan. 14. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!