Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti elmondtátok 15 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondtátok 15 évesen szüleiteknek, vagy barátaitoknak, hogy kivel jártok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
ha rákérdeztek akkor igen, amúgy nem volt szokásom híresztelni hogy éppen kivel vagyok
2012. ápr. 14. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem volt még akkor barátom, de ha lett volna, biztos elmondtam volna. Miért, titokban kellene járni?
2012. ápr. 14. 18:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt senki sem mondta. Amúgy köszönöm a válaszokat. Életkort is írjatok...
2012. ápr. 14. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát attól függ ki az.
2012. ápr. 14. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:

nem, csak ha rákérdeztek...

16L

2012. ápr. 14. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:

A barátnőmnek elmondtam, persze.

Anyukámnak is az elején, de visszaélt vele, mert aztán bárhova mentem, nem akart elengedni, mert biztos a fiúhoz megyek. Ami nem esett jól, mert soha nem hazudtam neki. Szóval utána már inkább nem szóltam neki, ha volt valakim.

Bár nekem az első fiúm 17 évesen volt.

2012. ápr. 14. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Szüleimnek elszoktam mondani, főleg hogy általában itthon ülök szóval ha megyek valahova akkor alap h megkérdezik hova megyek. Én el is mondom mert tudom h elengednek és jobba a békesség.

Barátaimnak meg nemsok köze van hozzá meg nincs kedvem hallgatni az idétlen beszólásaikat.

2012. ápr. 15. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!