Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon lakó fiatalok! Ti elmondjátok a szüleiteknek, ha randira mentek? Mit mondtok helyette?
Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 19:14
1/13 anonim válasza:
Én nem mondok semmit, nem nagyon érdeklik merre vagyok.
2/13 anonim válasza:
én se mondom el mert akkor rámszál anyám .... kitalálok vmit sétálok rokonokhoz megyek , barátnöimmel megyek el :D
3/13 anonim válasza:
mivel szoktunk kommunikálni a szülőkkel nem csak élünk egymás mellett így általában elmondom h merre megyek.
De nem igazán értem msot a kérdést.
Hány éves korosztályról van szó?
4/13 anonim válasza:
Tőlem nem kérdezik meg, hova, kivel megyek és mit csinálok ott, tudják, hogy semmi közük ezekhez. Annyit kérdeznek meg, hogy mikorra várjanak haza.
5/13 anonim válasza:
Megyek egy kört, körülnézek, elmegyek valahova és hasonlók :)
7/13 anonim válasza:
Hova mesz?
Erre arra
Mit csinalsz?
Ezt azt
8/13 anonim válasza:
ha lenne kivel randiznom.. :)
14/l
9/13 anonim válasza:
Hát, eddig még nem nagyon volt részem ilyesmiben, de valószínűleg nem mondanám el. Inkább azt mondanám, hogy a barátaimmal találkozok. A szerelmi életem egy olyan dolog, amiről még soha de soha nem beszéltem a szüleimmel, és nem is szeretnék. Ha egyszer is lesz egy komolyabb kapcsolatom, azt nyilván el fogom nekik mondani, de csak ha már teljesen biztos. De a hosszas beszélgetéseket akkor is elkerülöm majd.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!