Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon lakó fiatalok! Ti elmondjátok a szüleiteknek, ha randira mentek? Mit mondtok helyette?
Azta, a szülők manapság már ennyire lesz*rják a gyereküket, hogy kérdezés nélkül elengedik őket bárhová?
Már értem, hogy a korosztályom miért ennyire degerált, iszákos, dohányos, mert nem kaptak normális nevelést. Mondjuk ezt már eddig is tudtam, de legalább kaptam egy kis megerősítést a válaszokból, így már tudom, hogy igazam van. Ami a kérdést illeti: nem vagyok túl jóban a családommal minden nap veszekszünk jelentéktelen dolgokon (pl: kiöntöttem véletlenül a pohárból a vizet), igen ők ebből 1 órás veszekedést tudnak csinálni, olyan jó iskola után hullafáradtan haza jönni és akkor még anyáddal nyomass le 2 órás veszekedést. DE még így is elmondanám nekik, ha randira mennék valakivel, sőt még be is mutatnám őt nekik. Mindig elmondom nekik, hogy hová megyek. Szóval nem jelentene nagy gondot.
16/L
Lehet lepontozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!