Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti figyelitek annak a nőnek a Facebook-oldalát, akivel a párotok megcsalt?
Olyan helyzetet értek ezalatt, hogy megtudtátok, hogy megcsalt (szex), vagy érzelmi (beleszeretett másba), de megbocsátottatok neki és ő veletek maradt.
Figyelitek mi van a másik nővel, lesitek olykor a közösségi oldalát?
Nem vagyok, voltam ilyen helyzetben, de igen, tuti, hogy nézném a FB-ját a nőnek. Amig friss az élmény, addig többször is ránéznék, majd idővel többé nem.
Azért tudom, mert ha valaki tette nekem a szépet, de utána mással jött össze, akkor annak a csajnak is rá-rá néztem a FB-jára, miközben feldolgoztam a helyzetet. De amúgy nem betegesen. Mondjuk pár hétig heti egyszer ránéznék.
én a pasiét figyeltem akivel megcsaltam a férjem:)
38N
Jó kérdés... Évekkel ezelőtt a tudtom nélkül szerető voltam, pár hétig...
Nem tudtam, hogy a párom éppen miattam szakított az akkori barátjával.
Mindenesetre, amikor megtudtam ráakartam nézni az ex-re fb-n, kiváncsiságból. Nagy meglepetésemre levoltam tiltva.
Lehet nézegetett, aztán így szokott le, de lehet annyira fájt neki, hogy inkább tiltott, úgy, hogy én azt sem tudtam létezik-e.
Igen,sajnos,tudom hogy nem kene,meg beteges,de ez van
Mar sok eve tortent,es kivancsi vagyok,nem kavar e megint,es hol tart az elete...
Annyi elegtetelem volt,hogy megtudtam ,gerincre mutottek...na nem csoda...
Utolso,honnan tudtad meg,hogy o figyel?
Én az rlözö váladzolo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!