Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet a háttérben?
Megismerkedtem egy lánnyal a facebook-on. Igazából ő írt rám, ő kezdeményezte az egészet, de bejött nekem, így nem üldöztem el. Azóta már összejöttünk, de van egy fura dolga amit nem tok hova tenni. A munka miatt főleg hétvégén tunk talizni, mert azért nem a szomszédban él, de massengeren beszélünk sokszor. A fura az, h többször is látom, h fentvan de el sem olvassa amit írok, vagy elolvassa és van, h 1 óra mulva válaszol, mondván nem ér rá. De ha nem ér rá, miért jelzi a telefon, h elérhető státuszban van? Ezt csak akkor jelzi ha jól tom, ha éppen be van lépve a massengerbe. Ma is egész nap, akármikor néztem fel, mindig elérhető volt, pedig állítólag otthon volt, takarított, mosott, főzött, rendet rakott, és emiatt volt, h 2 óra telt el mire reagált.
Szerintetek mi lehet a háttérben? Mással beszélget valójában?
Én rákérdeztem erre, mire jött a válasz, h szr a telója mindig azt jelzi, h fentvan pedig nincs is.
Én nem "tom" miért nem válaszol azonnal, de a messenger általában elérhetőnek jelzi azt, aki wifin vagy mobilneten van. Nem kell ehhez egész nap a telefon/gép előtt ülni.
Sajnos ennél többet én sem "tok" mondani.
Én pl. nem szoktam kijelentkezni. És amikor úgy volt beállítva a telefonom, hogy a wifi alvó üzemmódban is be volt kapcsolva, akkor folyamatosan elérhetőnek jelzett. Ha el voltam foglalva valamivel, én se rohantam rögtön válaszolni, akárki is volt az, aki írt.
Szerintem szimplán annyi van a háttérben, amit mondott, teljesen felesleges ilyesmin pánikolni. Ha meg bizalmatlankodsz vele, akkor nem lesz hosszú életű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!