Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta megcsalt a barátom teljes idegroncs vagyok. Hogy kaparjam össze magam?
Keress valakit (nem engem, nem magamat ajánlom).
Ennek a kapcsolatnak annyi, de ha már lelki társra találsz, léptél egyet. Ha vonz is, kettőt léptél.
Próbálkozz, próbáld Magad kilendíteni. A kulcs Nálad van, senki másnál!
F, 39
Ez már beteges...
Próbáltál már más ételt enni? Mondjuk nyár van...gyümölcsöket?
Próbálj napi 2x magneb6-ot bevenni.
Esetleg fagylaltot kívánsz?
Menj ki sétálni, kocogni, keress ingyenes programokat, ha nagyobb várisban laksz. Menj emberek közé, még ha csak a padról nézed ōket a parkban, akkor ia.
Kezdésnek jó, apró lépésekkel jobb lesz! Vagy ha akarod írj, nekem is volt egy ordenáré szakításom megcsalás miatt, én is roncs voltam. Jót tesz egy beszélgetőtárs
30n
szia 24 éves lány!
most még fiatal vagy. próbáld az életedet úgy élni, alakítani hogy soha ne szorulj rá más emberre. ezen a mostani dolgon túl leszel majd valahogy, ez is elmúlik. legyen ez egy jó lecke. agyalj a jövőn, hogy mindig legyen félre tett pénzed, A,B,C terved stb. a barátoddal nyilván vége lesz a dolognak, de örülj neki hogy most derült ki hogy milyen gyík és nem akkor ha esetleg már gyerek is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!