Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy ne betegedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne betegedjek még jobban bele?

Figyelt kérdés

Az exemmel 8hónapig jártunk,együtt laktunk és minden tökéletes volt.De sajnos túl korai volt az összeköltözés és ő jött rá hamarabb,hogy nem találunk és szakítottunk mivel nem szeret már.Az ,hogy régen szeretett az nem kétséges mert eljött velem az ország másik végébe lakni,hogy velem lehessen meg megakarta kérni a kezem az évfordulónkon csak rájött,hogy mégsem vagyok az igazi ezért hosszas szenvedés és sírás meg próbálkozás után elmondta én szakítottunk.

Ennek már egy hónapja és egy hét múlva elfog költözni ,hogy könnyebb legyen nekem és neki is,nagyon szeretné ha barátok maradhatnánk mert mindenről tudunk beszélni és ha nem is úgy de tudom,hogy szeret és fontos vagyok neki csak ez egy ideig még felejtős.

A gond csak azzal van,hogy borzalmasan fáj,mindnehol ő látom az emlékek pedig nem hagynak nyugodni,bármit megadnék,hogy visszakapjam de tudom,hogy nem lehet mivel ő is megmondta ,hogy nincs amiért ez kínozni.Csak gyakran vannak erőszakos gondolataim meg kirohanásaim mert nemm bírok a bennem lévő érzelmekkel és érzem,hogy idegösszeroppanást kapok.

Neki pedig borzalmasan bűntudata van és azért is megy el mert nem akar így látni,megígérte ,hogy mindig ott lesz nekem és barátok leszünk ha én készen állok rá,de addig mit tegyek?

2017. febr. 3. 14:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Kezdj el ismerkedni másokkal.
2017. febr. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!