Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért hiányzik egyre jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik egyre jobban a volt párom, amikor tudom nem voltunk egymáshoz valók?

Figyelt kérdés

Szakítottam vele,több okból.Habár alapvetően kedves,olyan mindent meg lehet vele beszélni típusú ember,mégis alapvető ellentétek voltak köztünk.Például ő sajnálta a pénzt olyan dolgokra ami nekem fontos volt (nem kell nagy tételekre gondolni),ha kértem tőle valamit csak akkor tette meg ha nem ütközött nehézségekbe.Nem voltak bizonyos területen igényei,például nyaralás,utazás.Sokkal jobban szeretett otthon lenni,míg én szeretem ha történnek velem események,megyünk ide-oda.A hagyományos női-férfi szerep volt számára a minta,míg én az igazságos munkamegosztásban tudok csak élni,az ellenkezője irritál.

Stb. Tehát nem voltunk egymáshoz valók,úgy döntöttem megpróbálom elfelejteni és új életet kezdeni.

Mégis egyre többet gondolok rá,és arra ami jó volt benne.

Időnként elbizonytalanodom hogy mégsem kellett volna szakítani,miközben tudom kapcsolatunk örök vita volt időnként. Lesz ez még jobb is? Normális ez a szenvedés?

2016. szept. 25. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Nem ő hiányzik, csak magányos vagy. Valaki hiányzik.
2016. szept. 25. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, nagyon hiányzik, pedig volt köztünk egy elég nagy ellentét, ami miatt megrekedt a közös jövőnk.

Csak rá tudok gondolni és a közös emlékekre :(

2016. szept. 25. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltatok egyutt? Lehet, hogy nem adtal eleg idot arra, hogy osszeszokjatok.
2016. szept. 26. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor szakitottal vele?
2016. szept. 26. 22:36
 5/5 anonim válasza:
Ezek nem tűnnek megoldhatatlan gondoknak, pláne ha meg lehet beszélni vele mindent. Azért olyan nem sok van, tapasztalat. Írj rá, hívd fel, hogy találkozzatok valahol.
2016. szept. 27. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!