Elköltöztem a páromtól! De hívogat és üzen is hogy mennyire szeret meg hogy egymáshoz tartozunk! Nekem is hiányzik, de 300 km-rel távolabb vagyok azt mondta eljön értem! Mit tegyek?
Én igaz csak egy 5 éves kapcsolaton vagyok túl, de szerintem tényleg az a legjobb döntés, ha nem találkozol vele.
Az én volt párom is jött volna,hívott, sírt, leitta magát, de a közhely hogy az idő mindent begyógyít igaz.Sose fogod elfelejteni, de nem is kell.Ha már eljutottl oda hogy otthagyod, akkor tényleg nincs rá szükséged, idővel ezt te is belátod, csak most még jobban fáj a hiány, a változás.
Sok erőt!
Nem hiszem hoyg elrontottad volna ezzel.Mással lehet, de ezzel nem.Ha ő ezt nem érti meg, hogy támogatni kell őket, akkor ott ette meg a fene.Nekünk is kell, mindkét családot, de az tesz boldoggá minket hogy látjuk, jobb kicsit nekik így.Pedig mi sem dúskálunk, de a család tényleg az első. Tudnál úgy vásárolni, enni, hoyg közben tudod, hogy nekik nagyon rosszul megy?
a pénz tönkreteszi igen, sajnos olyan világban élünk, hogy az átlagos keresetűeknek is nagyon be kell osztani a pénzt.Gondolj bele, ha gyerkőcötök lenne, mennyi kiadással járna, mennyi evszekedést szülne a még szorítóbb anyagi helyzet.
Nem, nem a pénz volt az ok!!! Az ok lejjebb van, ott, hogy sem ő sem te nem engedtetek a magatokéból. (Merthogy nem tudhatom, kinek van igaza..:)
De annak a hozzászólónak mindenképp, aki azt írta, tök normális ennyi év után az, hogy most, szétköltözve magadat okolod. Hogy hiányzik. mert csak a szépre emlékezel. Emlékezzél arra a pontra, pillanatra, helyzetre, éspedig az összesre, amikor elhatároztad, hogy nem bírod ezt tovább. ARRA!
Ne azt mondogasd magadnak, hogy pedig jó volt...Nem, nehogy visszamenj, szüntesd meg vele a kapcsolatot, ha nem vagy még elég erős! De nem lenne boldogabb az életed vele, mint nélküle-ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!