Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltöztem a páromtól! De...

Elköltöztem a páromtól! De hívogat és üzen is hogy mennyire szeret meg hogy egymáshoz tartozunk! Nekem is hiányzik, de 300 km-rel távolabb vagyok azt mondta eljön értem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én vagyok aki irt ide hogy 15 éve vagyunk együtt!hát elköltöztem,de szarul vagyok,tudom hogy ez természetes ilyenkor!Testvéremék foggal körömmel küzdenek azért hogy nemenjek vissza hozzá!
2009. máj. 4. 09:16
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Tudom ezt csak én tudhatom,de nagyon összevagyok zavarodva!4.napja vagyok itt,de szeretnék hozzá bujni!Nekünk a problémánk a pénz miatt volt!Mert ő nagyon sporolos!
2009. máj. 4. 09:17
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én igaz csak egy 5 éves kapcsolaton vagyok túl, de szerintem tényleg az a legjobb döntés, ha nem találkozol vele.

Az én volt párom is jött volna,hívott, sírt, leitta magát, de a közhely hogy az idő mindent begyógyít igaz.Sose fogod elfelejteni, de nem is kell.Ha már eljutottl oda hogy otthagyod, akkor tényleg nincs rá szükséged, idővel ezt te is belátod, csak most még jobban fáj a hiány, a változás.

Sok erőt!

2009. máj. 4. 09:34
 3/25 A kérdező kommentje:
ennyire fájni?majd megszakad a szívem!és erősödik bennem az anyaság érzése is!
2009. máj. 4. 09:40
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ennyire fáj. Egy hétig nem aludtam, éjszaka is csak bőgtem.Ennyi év után mást nem is várhatsz.Ha új életet akarsz kezdeni nélküle, erősnek kell lenned.
2009. máj. 4. 09:41
 5/25 anonim válasza:
100%
Üdv! Az élet nem egyszerű, de abban biztos lehetsz, hogy amit 15 év alatt nem sikerült megoldani, azt később sem fogjátok. Ezek a pénzügyi dolgok nagyon kiéleződtek a mai társadalmunkban. Én is hasonló cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy nekem a párom viszont ésszerűtlenül költ, amire pedig nagyon szükség lenne, egy fillért sem hajlandó áldozni, azt tegyem én. Nincs közös kasszánk és hidd el, mi is már közel 10 éve ezzel marjuk egymást. Én is fontolgattam az elköltözést, mert tudom, hogy ez nem fog megoldódni. Többször nyíltan elmondtam a problémát, de ő csak a saját igazát hajtja, nő léttemre én tartsam el Őt és a háztartást, hogy ő szabadon arra költsön, amire akar. Felőrli az idegeimet és tudom, hogy ez vagy így marad, vagy én változtatok. Szertem és mindig megbocsátok, de meddig lehet? Még így is érzem ha össze veszünk, hogy pár nap múlva már békülnék, ismerem az érzést, amiről írsz, de ha már léptél, ne légy meggondolatlan. Ha a visszaútban gondolkodsz, csak akkor tedd, ha a gyökerekig kivesézitek a problémát és a megoldást, vagy ott folytatod, ahol abbahagytátok és megy mindnen tovább. Ma már gyakrabban kell az eszünkre, mint a szívünkre hallgatni. SAJNOS
2009. máj. 4. 09:42
 6/25 A kérdező kommentje:
szeretnék már feleség lenni és gyereket szülni és sajnos mással (egyenlőre)nem tudom ezt elképzelni!Teljesen igazatok van!A családom hát biztos kitagadna:)ha vissza mennék hozzá,mert tudják mennyit veszekedtünk!De a fontos tényező a pénz volt!Ennyire tönkre tud tenni egy kapcsolatot?Tény hogy minden honapban segítettem a szüleimet veszekedés árán!
2009. máj. 4. 09:51
 7/25 A kérdező kommentje:
most azon töröm a fejem hogy lehet én is elrontottam valahol?Hogy fontossabb volt a családom mint ő????
2009. máj. 4. 09:52
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hoyg elrontottad volna ezzel.Mással lehet, de ezzel nem.Ha ő ezt nem érti meg, hogy támogatni kell őket, akkor ott ette meg a fene.Nekünk is kell, mindkét családot, de az tesz boldoggá minket hogy látjuk, jobb kicsit nekik így.Pedig mi sem dúskálunk, de a család tényleg az első. Tudnál úgy vásárolni, enni, hoyg közben tudod, hogy nekik nagyon rosszul megy?

a pénz tönkreteszi igen, sajnos olyan világban élünk, hogy az átlagos keresetűeknek is nagyon be kell osztani a pénzt.Gondolj bele, ha gyerkőcötök lenne, mennyi kiadással járna, mennyi evszekedést szülne a még szorítóbb anyagi helyzet.

2009. máj. 4. 09:58
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem a pénz volt az ok!!! Az ok lejjebb van, ott, hogy sem ő sem te nem engedtetek a magatokéból. (Merthogy nem tudhatom, kinek van igaza..:)

De annak a hozzászólónak mindenképp, aki azt írta, tök normális ennyi év után az, hogy most, szétköltözve magadat okolod. Hogy hiányzik. mert csak a szépre emlékezel. Emlékezzél arra a pontra, pillanatra, helyzetre, éspedig az összesre, amikor elhatároztad, hogy nem bírod ezt tovább. ARRA!

Ne azt mondogasd magadnak, hogy pedig jó volt...Nem, nehogy visszamenj, szüntesd meg vele a kapcsolatot, ha nem vagy még elég erős! De nem lenne boldogabb az életed vele, mint nélküle-ez biztos.

2009. máj. 4. 10:00
 10/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezt kellene tennem,de meg esz a penész hogy van e kajája,nem e beteg vagy ilyesmi!
2009. máj. 4. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!