Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegroncs leszek lassan, mert a barátnőm hétvégén bulizni megy az exével. Fogalmam sincs mi lesz ennek a kimenetele. Hogy tudnám kicsit lenyugtatni magam?
a hétvégén barátnőm bulizni megy a haveri társaságával, és abba az exe is benne van...
Én nem tudok ott lenni.
Elmondta százszor, hogy engem szeret, nemfog hülyeséget csinálni...csak az a baj, hogy ismerem, és tudom milyen ő piásan..:/
engem már most megesz a fene, szó szerint full ideg vagyok, nem is tudtam aludni sz éjszaka, és csak ezen kattog az agyam...hogy jól megcsal a discoba az exel...:(
fél éve vagyunk együtt, én nagyon szeretem.
a hab a tortán, hogy nem tőle tudtam emg, hogy megy az exe is, hanem a barátnőjétől...és kicsit furcsa nekem, hogy pont akkor lesz ott a gyerek, amikor én nem...
Ha nem bízol benne akkor ott valami nem stimmel. Az azért tényleg érdekes h magától nem mondta el h ott lesz az ex.
A lényeg h 1 hibát semmiképp ne kövess el:
Ha hülyeséget csinál, ne fogadd el magyarázatként h részeg volt. Az nem magyaráz semmit. Az ember nemm tesz olyat részegen se amit józanul ne tenne meg. (Voltam már úgy h nagyon vonzott egy srác, részeg is voltam, mégsem volt még 1 csók sem mert volt pasim)
Nem akarlak elszomorítani, de elég nagy az esély rá, hogy történni fog valami. Főleg, ha a Te meglátásod szerint, alkohol befolyására elveszti a kontrollt a párod.
Mennyi ideig voltak együtt az exével előtted?
"Valami miatt csak szakított azzal a sráccal,"
1. Lehet az is h a srác dobta nem pedig ő szakított
2. Bízni lehet a másikban nade ha ilyen dolgot nem mond el az igenis ok az aggodalomra
ezzel a gyerekkel csak így húzzák egymás agyát mindig, soesem értenek egyet, mindig idegesítik egymást.
párszor dugtak érzelemmentesen és ennyi volt.
nemértema barátnőmet, mert előttem mindig aztmondja, hogy utálja, sose jönne vele össze, és mégis ő az aki keresi a srácot...:/
hazudik a baratnod. Egyertelmu.
Hogy en az ex baratommal menjek bulizni?? Szo sincs rola. Annyira tekintettel vagyok a paromra, mert ha o is ezt tenne, nekem is szarul esne. A dolog oda vissza megy. Meg mi az ha te nem tudsz menni o akkor is megy??? Ez meg mi??? Nem vesz komolyan teged. Es nem erdekli hogy mit erzel. Ha valaki szerelmes ezt nem csinalja!!! Valamit fog csinalni. A megerzeseid jok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!