Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegroncs leszek lassan, mert a barátnőm hétvégén bulizni megy az exével. Fogalmam sincs mi lesz ennek a kimenetele. Hogy tudnám kicsit lenyugtatni magam?
a hétvégén barátnőm bulizni megy a haveri társaságával, és abba az exe is benne van...
Én nem tudok ott lenni.
Elmondta százszor, hogy engem szeret, nemfog hülyeséget csinálni...csak az a baj, hogy ismerem, és tudom milyen ő piásan..:/
engem már most megesz a fene, szó szerint full ideg vagyok, nem is tudtam aludni sz éjszaka, és csak ezen kattog az agyam...hogy jól megcsal a discoba az exel...:(
fél éve vagyunk együtt, én nagyon szeretem.
a hab a tortán, hogy nem tőle tudtam emg, hogy megy az exe is, hanem a barátnőjétől...és kicsit furcsa nekem, hogy pont akkor lesz ott a gyerek, amikor én nem...
mit várok? mostmár semmit...igazatok van...
megkérdezte tőlem, hogy elmehet-e, jól akarja érezni magát, bulizni egyet a barátnőivel...
én erre annyit modntam ,hogy nemszívesen de elengedlek...
most nem tilthatom emg, hogy jólérezd magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!