Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom meg, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom meg, hogy megcsalt-e?

Figyelt kérdés

Több jel is arra utal, hogy nem csak ketten vagyunk:

Szex drasztikus mértékű csökkenése az egyik legütősebb.

Férjem hosszú évek óta elutasít és pár havonta enged...

Úgy tudom, egy csaló soha semmi szín alatt nem fog vallomást tenni és tagad, ahogy csak bír. De így hogyan tudom meg az igazságot? Mikor kerek perec rákérdeztem, kiakadt.

Mobilján, laptopján nem találtam semmit, csak annyit tudok, hogy nem ad meg semmilyen jelszót sem. Tanácsra kértem jelszót, mert állítólag akinek nincs titkolnivalója, az megosztja. Ő is tudja az enyéimet!

De persze erre is kiakadt.

Aztán hogy hagyja abba a kiakadását, bocsánatot kértem tőle. Könnyekig meghatódott, hogy ő ilyen zárkózott ember, neki ez az egy kis magánszférája van (nem egy sírós fajta).

Ennek fél éve már.

Jó időre azt is gondoltam, biztosan csak képzeltem.

De újra gyanakodni kezdtem, mert nekem akkor sem stimmelnek a dolgok. Amúgy nem vagyok az elnyomója, mielőtt bárki ezt gondolná.

Szeretnék viszont tisztán látni, de így hogy?

2019. júl. 13. 22:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
96%

Jaaaj, tudod miért mondja, hogy nem vág, jó az ágyban?

Mert más jobb.

Te itt már akármit is veszel fel, ennek lőttek.

2019. júl. 14. 13:03
 22/35 anonim ***** válasza:
Barátot,ismerőst ne kérdezz. Ha van valami, be vannak már avatva,a kérdésedhez igazítva fogod válaszként kapni a nagy semmit,összezárás van ilyenkor, a falazóbrigád kiáll amíg lehet,ráadásul hülyét is csinálsz magadból.
2019. júl. 14. 17:05
 23/35 A kérdező kommentje:
Nekem a mai viselkedéséből annyira elegem van, ez megy régóta, lehet, nem teperek tovább, akár megcsalt, akár nem :(
2019. júl. 14. 17:19
 24/35 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2019. júl. 14. 17:59
 25/35 A kérdező kommentje:
Minden jókedvünk ellenére szokásos morgás mindenre. Gyerekkel pörgünk nevetve, örülünk, hogy megyünk nyaralni, ő meg 2 percenként beszól. Kikéri a véleményemet, válasszak 2 dolog közül, majd mikor választok, lehülyéz, hogy az úgy nem jó. Majd a fejemhez vágja, minek dirigalok. Mindig ez van, nem veszi észre, hogy hónapok óta próbálok hattérbe szorulni, minden döntésben rá hagyatkozni. Ami nagyon ledöbbentett, hogy azt mondta, az egész családi nyaralásra ugy gondol, csak legyen már vége... Sosem fog változni :(
2019. júl. 14. 18:05
 26/35 anonim ***** válasza:
82%
Láthatóan akkor a gyerekekre is csak koloncként tekint, kérdés, miért vagy együtt egy ilyennel? Én mondanám, hogy jó, nem kell eljönni a családi nyaralásra, elmegyek a gyerekekkel én ő meg maradjon otthon recskázzon amennyit akar, de közben hagyjon annyi időt magának, hogy összepakol és eltakarodik mire hazaérünk. Kell ez neked hogy úgy menjen veletek nyaralni, hogy húzza a pofáját mindenre?
2019. júl. 14. 20:04
 27/35 A kérdező kommentje:
Én ma kimondom. Csak megvárom, míg elalszik a gyerek. Megérett bennem nagyon a dolog. Lassan egy éve igyekszem mindent úgy csinálni, hogy neki a legjobb lehessen erre még mindig csak rossz vagyok. Akkor nem tudok jobb lenni, ez van.
2019. júl. 14. 20:41
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, sajnos egyetértek az utolsó hozzászólásoddal. Az információmorzsák alapján amiket írtál, ez az ember már nem szeret téged/titeket.

Sok erőt és kitartást kívánok.

Ha gondolod majd írd meg hogyan alakul a helyzet.

2019. júl. 14. 21:54
 29/35 A kérdező kommentje:
Vége. Egy pillanatig nem tartott vissza, csak vagdalkozott. Szomorú :(
2019. júl. 14. 23:03
 30/35 anonim ***** válasza:
Sajnálom!Szeretorol kiderult valami?Hogy lesz ezutan¿elváltok?
2019. júl. 15. 05:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!