Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Ti mit tennétek?
Ő 17 én 21.
Tudom, nem várhatom el, hogy én legyek örökké a párja.
A sztori az az, hogy már 5 hónapja boldogitjuk egymást,semmi féltékenykedes, nincs olyan, hogy nézzük egymás Messengerét stb.
Tudom, hogy ő is szeret. Jött egy fesztivál, az ő barátaival voltunk. Akik nekem nem szimpik, így hát kicsit antiszockodtam. Pedig ez nem jellemző rám. Jött egy srác aki elkezdett neki udvarolni. Még aznap este bejelolte facen. Ugyereztem, hogy jobban akarja öt, hogy ottlegyen másnap a bulin, mint engem. Bár megertem, csúnyán viselkedtem, hogy felrevonultam. Megbeszéltük h nem is lesz ilyen. Másnap tényleg nem volt, hívtam én is egy Haveromat, együtt tomboltunk sokan. Majd pár óra múlva megerkezett a srác, a barátnőm addigra már kicsit ivott, olelkezett, puszilkozott a sráccal. A srác leakarta kapni, ő elhajolt. Bíztam benne, az elején sokmindent megbeszéltünk. Aztán picit később, mikor élment barátnőm wcre az erdőbe a sráccal, ahova mindig engem vitt követtem haverommal. Nem is kellett sok idő és engedett a csónak. Odamentem, elkoszintem tőle, ő addig sírt ott nekem míg nem jött a taxi. Aztán otthon náluk találkoztunk, mert az anyukája hazarendelte a viselkedese miatt. Én ott aludtam, mert ott volt a kocsim. Este megbeszéltük, pedig eddig úgy voltam h soha nem bocsaltok meg ilyet. De szeretem,ittunk,haverom a srácot meg akarta verni, de nem hagytam. Kicsit gaznak érzem magam. 5 nap óta volt közös program, jól éreztük magunkat társaságban, egy Sportversenyen.
A srác meg mindig írogat neki, nyomaszt mindig a gondolat. Mikor ott vagyok vele 3 napig nem ír neki, (5 napja volt ez az egész)de félek, hogy ahogy eljovok már más a dolog. Szerintetek mit kéne tennem? Kicsit vesztettem a bizalombol, de szeretem őt, megigerte ha bármi van elmondja, de a csalodastol is félek. otthagyni se akarom, mert osszenottunk.
Titeket csak az tart össze hogy "összenőttetek"? Mindegy is...
Szerintem ti olyan szinten gyerekek vagytok,hogy csak na. Ezért sem tudod kezelni a helyzetet.
Ha a helyedben lennék,en szólás nélkül otthagytam volna és mindenhonnan ignorálom. De te becsicskulsz. Ha neked ez kell...
Remélem nem komoly a kérdés. Egy ilyen kis 17 éves szutyok mindig is meg fog csalni amikor alkalma van.
Kidobni, tiltani, elfelejteni.
Minden más opció önszopatás, és szánalmas vergődés.
Ugyan #3-as elég nyersen, de le leírta a lényeget.
"Tudom, nem várhatom el, hogy én legyek örökké a párja."
Nem de mint a párja azt elvárhatod, akkor is ha 12 éves kiskamasz vagy de akkor is, ha már 70 éves papa, hogy hűséges legyen a kapcsolatokban.
Innentől már nem az a kérdés mire fut ki az egész, mert a bizalmat elvesztettétek. Összenőhettek, lehettek ti a borsó meg a héja, de a bizalmatlanság rágni fog téged is és így kapcsolatot is.
A kérdés az, mennyire tartod most magad emberileg.
Én 10 éve vagyok együtt a párommal, ő volt nekem az első mindenben. És azóta sem csaltam meg. Sem részegen egy buliban, sem olyan emberrel, aki nagyon szimpatikus volt, sem sehogy. Nekem részegen is a párom kellett és nem kacérkodtam másokkal. Tehát ha tényleg te lennél a minden akkor részegen sem lehetne vele kikezdeni. Neki fontos lehetsz mint első pasi, de ennyi. A szerelembe szerelmes, nem pedig beléd. Így viszont a helyzet az, hogy amint erre a lány is rájön, onnantól hiába minden megbocsátás, te repülni fogsz... rosszabb esetben többször megcsal.
Ha jót akarsz tenni magatokkal, akkor most megtanítod egy nagyon fontos dologra a barátnődet: a felelősségvállalásra. Hogy a kapcsolat csak 1x működik, ha elszúrtátok fel is út le is út. És épp azért mert csak 1x lehet hibázni, értékesebb is lesz, mert nincs több lehetőség. A barátnőd nem veszi igazán komolyan a kapcsolatotok, hiszen nagy kacérkodva engedett másnak. Ezt már csak úgy tudod korrigálni, ha szakítasz vele és elmondod, hogy addig lehet egy kapcsolatért tenni amíg tisztelitek benne a másikat. Ha ő nem tisztel, és megcsal, akkor onnantól nincs kapcsolat. Így néz ki a felnőttek kapcsolata. Így megőrizheted a férfiúi a méltóságod is. (mert idő kérdése és kinyílik a csippája és ő fog eldobni, amikor rájön, hogy csak azt szerette, hogy kapcsolatban vagytok.)
Ha szeretne Téged, akkor részegen sem viselkedne úgy, mintha csak a felvigyázó bátyja lenne ott a bulin.
21 éves vagy.
A csajod elmegy a wc-re és az első neki udvarló sráccal smárol. Ha nem vagy ott, meg is dugja. Mindezt úgy, hogy ott voltál te is egy helyen velünk az istenért.
Nyilván belegondolsz, hogy mennyire elengedi el magát, ah te ott sem agy vele? Nem ülhetsz folyton a szoknyáján. 5 hónapnak elég időnek kellene lennie, hogy ne akarjon más fiúk szájában is matatni... Szerinted mi lesz később? Ez a tendencia általában csak rosszabb lesz.
Fiatal még, 17 éves. De te is az vagy. Én elengedném a helyedben, menjen, tomboljon, nyilvánvalóan nem akarja lekötni magát- még ha azt is mondta-, mert az nem kavar félre, se a hátad mögött, sem előtted.
Éld az életed, sok lehetőséged van még.
Vagy maradj mellette, és szenvedj ahányszor elmegy bulizni, hogy mikor jön egy újabb srác.. Sokig nem fogta vissza magát.. Ha mazoista vagy tedd ezt.
Ez a nő téged full hülyének néz és nem tisztel.
Ennél pedig egy dolog fontosabb:
Nem is fog soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!