Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem megcsalt, elmondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt, elmondta, kiderült a másik oldalon is és most zsarolnak minket? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemnek nincs mentség a megcsalásra, undorító volt. A családjától vette el az időt a másik nő miatt. Ő mondta el, állítólag azért mert a nő nyitotta fel a szemét, hogy milyen is vagyok és, hogy ő többé mégsem akar más nőt. Az utolsó egy évig teljes elhidegülés volt, szex nem volt, nem akartam, mire a gyerek elaludt már aznapra hulla voltam. Én is hibás vagyok. Jött ez a rongy nő, aki cuki volt meg kedves, meg kívánta a férjem, persze ez neki imponáló volt. Az ész kikapcsolt és több alkalom volt, nem tudom mennyi. Igazából már nem is érdekel. A nő azt akarta hagyjon el minket, a férjem szerint soha nem érzett a nő iránt egyetlen pillanatig sem semmit, csak rosszkor jött az életébe és elcsábult, melettem nem volt önbizalma nem érezte magát férfinak. Egyébként én is láttam egy üzenetet amit nem tud amiben le írja ennek a csajnak, hogy köszönöm, hogy fel nyitottad a szemem milyen remek feleségem van és sosem érhetsz fel a nyomába. De a lényeg, hogy a nő családja is meg tudta, igazából a férjem mondta el a csaj barátjának mert így érezte korrektnek, de a pasi el mondta az egész családnak a csaj szülei nagyon vallásos emberek. Teljesen be kattantak mrtt ez más második esete a nőnek. Azóta hívogatnak engem, hívják a férjem. Fényképet küldtek nekem a férjem autojarol, hogy vigyázzon magára. A telefonszámom onnnan tudják, hogy dolgoztam a lány anyjával egy ideig. Ideges vagyok, a gyerekem is utazik az autóba, ha meg babrálják baja eshet. A csaj apja a házunk előtt járkál egész nap, a nő nem akad le, folyton hívja a férjem, a csaj pasija meg verekedni akar. A férjem szeretné ha engedném, hogy helyrehozza mert szeret engem és mert nagyon bánja állítólag, de azt kérte ne follyak ebbe bele, hagy oldja meg ő, amit főzött. Tudom hogy telefonon beszél a nővel és biztos veszekednek, a csaj úgy állította be h a férjem zsarolta őt, meg rá kényszerítette a kapcsolatra, a családja meg el hiszi. A férjemnek vannak bizonyítékai. Csak én kezdek ebbe belebolondulni, azt ígérte teljesen ki zárja a csajt az életéből mert neki nem kell. Csak álljak mellette, támogassam, tudja, hogy nagyon fáj nekem de bízzak benne többé nem tesz ilyet. Le kell ezt zárnia mert itt már nem csak az autójáról van szó, hanem rólunk is. Mit tegyek? 3 éves a kisfiam,én szerettem a férjem és helyre akartam hozni, de nem tudtam, hogy megcsalt, most nagyon fáj nekem és ideges vagyok egész nap.

2019. jún. 12. 11:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
98%

Kérd meg, hogy folyamatosa tájékoztatásod mellett oldja meg a problémát. Addig úgyse akadnak le róla. Utána meg kitaláljátok hogyan tovább.

32/f

2019. jún. 12. 11:52
 2/36 anonim ***** válasza:
97%
Ha van eszed - de nincs - akkor rendőrség!
2019. jún. 12. 11:53
 3/36 anonim ***** válasza:
89%

Ebből újra lehetne indítani a Maunika-showt.

Feljelentés kell tenni, ott a bizonyíték, hogy fenyeget.

2019. jún. 12. 11:54
 4/36 anonim ***** válasza:
98%
Lehet hogy tényleg a férjedre kéne hagynod, de én sem bírnám. Ha úgy érezném valaki veszélyezteti a családomat, akkor nem tudnék nem belefolyni. A józan ész azt diktálja menjetek a rendőrségre, ez életveszélyes fenyegetés.
2019. jún. 12. 11:54
 5/36 anonim ***** válasza:
69%
Rendőrség!!! Forduljatok a rendőrséghez. Egy üzenetet se töröljetek. Esetleg a telefonbeszélgetéseket vegyétek fel applikáció segítségével, de a beszélgetés megkezdése előtt figyelmeztessétek a másik felet, hogy a beszélgetést felveszitek, különben ők jelenthetnek titeket a személyi jogok megsértéséért.
2019. jún. 12. 11:56
 6/36 anonim ***** válasza:
77%
Van otthon bőröndöd? Férj cucca bele, erkélyen kib.aszni, zárcsere, válópert beadni.
2019. jún. 12. 11:57
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentést tennék, bár nem tudom mennyire venné a rendőrség komolyan. Másrészt a bizonyítékokat elküldeném a csaj családjának és párjának. Mivel olyan mintha a gyereked is fenyegetnék, ezért kitaposnám a belüket, szórakozzanak a saját autójukkal. Nem vagyok az agresszió híve de mivel a kicsit is veszélyeztetik, ezt biztos nem tűrném. A férjeddel kapcsolatban csak véleményt tudok mondani, de ha én a helyedben lennék, bármennyire is fájna de kidobnám, mert bármennyire is nehéz helyzetben voltatok, azt az energiát amit a megcsalásba fektetett, arra is fordíthatta volna, hogy megoldjátok a problémákat.
2019. jún. 12. 12:02
 8/36 anonim ***** válasza:
98%

Nem kommentálom a megcsalást, megteszik majd mások. A többire:

És ha téged is hívnak miért nem küldöd el őket a jó büdös p..aba? És ha konkrétan fenyegetnek miért nem fordultál még a rendőrséghez? Fényképet csinálnak rólatok, elküldik, írnak nektek. Ezek konkrét bizonyítékok. Telefonra vannak hívás rögzítő alkalmazások. Ha fenyegetnek játszd fel!

A férjed is feljatszhatja ill. biztos vannak üzenetei amiket váltottak egymással amikből kiderül, hogy nem kellett a nőt semmire kényszeríteni, zsarolni mert ő is akarta.

Stb.vannak még lehetőségek,gondolkodni kell. Ne mond már, hogy ilyen egyszerű dolgokra nem bírtok ketten rájönni! Mert akkor vagy nagyon buták vagytok vagy a férjed úgy irányítja, hogy ne oldódjon ez meg olyan hamar. Sőt, nekem gyanús az üzenet is amit sikerült a "tudta nélkül" elolvasnod. A több száz üzenet közül amit valószínűleg váltottak pont ezt sikerült elkapnod. Mekkora szerencse! Így legalább biztos lehetsz a férjedben, ugye?

Megáll az eszem az egészen.

2019. jún. 12. 12:05
 9/36 anonim ***** válasza:
87%
ORFK a barátod. Blattyogj be a legközelebbi rendőrörsre és tegyél feljelentést. Segíteni fognak.
2019. jún. 12. 12:14
 10/36 anonim ***** válasza:
75%

Úgy se megy! Inkább retteg, az egyszerűbb neki, mint feljelentést tenni.

Majd a gyerek árokba megy a kocsival, akkor meg picsog:D

Ahelyett hogy még addig lépne amíg lehet...

2019. jún. 12. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!