Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt, elmondta, kiderült a másik oldalon is és most zsarolnak minket? Mit tegyek?
Nálunk 'csak' a szerető kattant meg, és akkor még nem volt gyerek a képbe.
Miután a párom lecserélte minden elérhetőségét, én pedig név nélkül, de nyilvánosan kiírtam közösségi oldalra, hogy a zaklatás bűn és a rendőrség keze alá tartozik, onnantól nyugi volt.
Szerintem az a minimum, hogy a férjed egyszer és mindenkorra lezárja a dolgot vele, és nem telefonálnak, nem váltanak üzenetet. Akinek beteg az agya - márpedig az - az a negatív töltetű beszélgetést is úgy éli meg, hogy igenis érdekli a másikat. A férjed ha tényleg rendbe akarja hozni, bizonyítson, és foglalkozzon csak veled!
Utolsoval egyet ertek.
Nalunk is a szereto kattant meg.Teljes teloszamcsere volt mindkettonknel.Plusz en tiltottam.is minfen kozossegi oldalrol.Ferjem nincs fent.
Kerdezo,nagyon megertelek,es sajnallak.
Nem.eleg ,h a szereto zakkant,a csaladjat is ratok uszitotta.
Itt a ferjednek kell rendet tennie.
Majd irj,mi tortent veletek,hogy rendezodott vegul a dolog.
Kedves utolsó két válaszoló!
Együtt maradtatok?
Az a helyzet, hogy 46 kiló lettem, egész nap megy a hasam az ideg miatt és a nap 24 órájában folyton mondom a magamét a férjemnek, teljesen ki van.
23# Szerinted mennyire szeret, tisztel a férjed ha ilyen helyzetbe hozott? Szerintem semennyire. Csak kényelmes neki, ha minden marad a régiben. Az is elég fájó lenne nekem, hogy szerintem nem a bűnbánat és a becsület vette rá a vallomásra, hanem a nő megfenyegette hogy kitálal...
Illetve tényleg már rég le kellett volna zárni..
21-es vagyok. Együtt vagyunk azóta is (másfél év telt el).
Én úgy éltem túl, hogy magamat helyeztem első helyre. Azt csináltam, amit én akartam, akkor amikor akartam és úgy ahogy akartam. Nagyon szeretem a mai napig, de rájöttem, hogy én vagyok a fontosabb, nekem kell lennem magam számára a fontosabb.
22.vagyok
Nehezen eltem tul,sok siras,hiszti,rengeteg beszelgetes,kozos proram,sok szex...
Sok onsegito konyvet olvastam,hasonlo cipoben jarokal forumoztam...
Ennek 9 eve,de sose leszek tul rajta,es elfelejteni se fogom tudni soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!