Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem megcsalt, elmondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt, elmondta, kiderült a másik oldalon is és most zsarolnak minket? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemnek nincs mentség a megcsalásra, undorító volt. A családjától vette el az időt a másik nő miatt. Ő mondta el, állítólag azért mert a nő nyitotta fel a szemét, hogy milyen is vagyok és, hogy ő többé mégsem akar más nőt. Az utolsó egy évig teljes elhidegülés volt, szex nem volt, nem akartam, mire a gyerek elaludt már aznapra hulla voltam. Én is hibás vagyok. Jött ez a rongy nő, aki cuki volt meg kedves, meg kívánta a férjem, persze ez neki imponáló volt. Az ész kikapcsolt és több alkalom volt, nem tudom mennyi. Igazából már nem is érdekel. A nő azt akarta hagyjon el minket, a férjem szerint soha nem érzett a nő iránt egyetlen pillanatig sem semmit, csak rosszkor jött az életébe és elcsábult, melettem nem volt önbizalma nem érezte magát férfinak. Egyébként én is láttam egy üzenetet amit nem tud amiben le írja ennek a csajnak, hogy köszönöm, hogy fel nyitottad a szemem milyen remek feleségem van és sosem érhetsz fel a nyomába. De a lényeg, hogy a nő családja is meg tudta, igazából a férjem mondta el a csaj barátjának mert így érezte korrektnek, de a pasi el mondta az egész családnak a csaj szülei nagyon vallásos emberek. Teljesen be kattantak mrtt ez más második esete a nőnek. Azóta hívogatnak engem, hívják a férjem. Fényképet küldtek nekem a férjem autojarol, hogy vigyázzon magára. A telefonszámom onnnan tudják, hogy dolgoztam a lány anyjával egy ideig. Ideges vagyok, a gyerekem is utazik az autóba, ha meg babrálják baja eshet. A csaj apja a házunk előtt járkál egész nap, a nő nem akad le, folyton hívja a férjem, a csaj pasija meg verekedni akar. A férjem szeretné ha engedném, hogy helyrehozza mert szeret engem és mert nagyon bánja állítólag, de azt kérte ne follyak ebbe bele, hagy oldja meg ő, amit főzött. Tudom hogy telefonon beszél a nővel és biztos veszekednek, a csaj úgy állította be h a férjem zsarolta őt, meg rá kényszerítette a kapcsolatra, a családja meg el hiszi. A férjemnek vannak bizonyítékai. Csak én kezdek ebbe belebolondulni, azt ígérte teljesen ki zárja a csajt az életéből mert neki nem kell. Csak álljak mellette, támogassam, tudja, hogy nagyon fáj nekem de bízzak benne többé nem tesz ilyet. Le kell ezt zárnia mert itt már nem csak az autójáról van szó, hanem rólunk is. Mit tegyek? 3 éves a kisfiam,én szerettem a férjem és helyre akartam hozni, de nem tudtam, hogy megcsalt, most nagyon fáj nekem és ideges vagyok egész nap.

2019. jún. 12. 11:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk 'csak' a szerető kattant meg, és akkor még nem volt gyerek a képbe.

Miután a párom lecserélte minden elérhetőségét, én pedig név nélkül, de nyilvánosan kiírtam közösségi oldalra, hogy a zaklatás bűn és a rendőrség keze alá tartozik, onnantól nyugi volt.

Szerintem az a minimum, hogy a férjed egyszer és mindenkorra lezárja a dolgot vele, és nem telefonálnak, nem váltanak üzenetet. Akinek beteg az agya - márpedig az - az a negatív töltetű beszélgetést is úgy éli meg, hogy igenis érdekli a másikat. A férjed ha tényleg rendbe akarja hozni, bizonyítson, és foglalkozzon csak veled!

2019. jún. 13. 05:18
 22/36 anonim ***** válasza:
60%

Utolsoval egyet ertek.

Nalunk is a szereto kattant meg.Teljes teloszamcsere volt mindkettonknel.Plusz en tiltottam.is minfen kozossegi oldalrol.Ferjem nincs fent.

Kerdezo,nagyon megertelek,es sajnallak.

Nem.eleg ,h a szereto zakkant,a csaladjat is ratok uszitotta.

Itt a ferjednek kell rendet tennie.

Majd irj,mi tortent veletek,hogy rendezodott vegul a dolog.

2019. jún. 13. 06:53
 23/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó két válaszoló!

Együtt maradtatok?

Az a helyzet, hogy 46 kiló lettem, egész nap megy a hasam az ideg miatt és a nap 24 órájában folyton mondom a magamét a férjemnek, teljesen ki van.

2019. jún. 13. 12:45
 24/36 A kérdező kommentje:
Hogy tettétek túl rajta magatokat? Mindenki azt mondja aki egyszer megteszi az máskor is meg fogja. Nálatok azóta minden ok?
2019. jún. 13. 12:45
 25/36 anonim ***** válasza:
96%
Aki megcsalja a párját, azt nem szereti és nem tiszteli. Megteszi majd máskor is, ugyanolyan nyugodt szívvel, mint most. Olcsó kifogások. Add be a válópert és menj a rendőrségre. Mindkettőt a gyereked érdekében...
2019. jún. 13. 15:05
 26/36 anonim ***** válasza:
96%

23# Szerinted mennyire szeret, tisztel a férjed ha ilyen helyzetbe hozott? Szerintem semennyire. Csak kényelmes neki, ha minden marad a régiben. Az is elég fájó lenne nekem, hogy szerintem nem a bűnbánat és a becsület vette rá a vallomásra, hanem a nő megfenyegette hogy kitálal...

Illetve tényleg már rég le kellett volna zárni..

2019. jún. 13. 15:50
 27/36 anonim ***** válasza:
32%
Való igaz,hogy itt a férj a legnagyobb ludas.De azért valljuk be,mindenhez két ember kell.Láttam egy-két ilyen nőt,akik ennyire levakarhatatlanok és manipulatívak,és nem ritka,hogy bárki bedől nekik sajnos.Ha szereted szerintem adj neki egy esélyt.Mindennek két oldala van,ha pedig nem él vele,akkor utána tényleg magára vethet.A feljelentéssel ne várj! Életveszélyes fenyegetés,ennek ellenére hidd el,a rendőrség lófa*zt nem fog csinálni.De az biztos,hogy ez a nő kattant az anyjáékkal együtt.Én a helyedbe szólnék haveroknak,ha esetleg van egy kis sötét kör,akkor pár legényt pár napra a ház elé.:D hihetetlen komolyan,hogy ezek az önmagukat szentfazéknak tartók valójában milyenek.Vigyázzatok magatokra!:)
2019. jún. 14. 09:36
 28/36 anonim ***** válasza:
27# ja, levakarhatatlan ahha.. Jó duma
2019. jún. 14. 12:23
 29/36 anonim ***** válasza:
64%

21-es vagyok. Együtt vagyunk azóta is (másfél év telt el).

Én úgy éltem túl, hogy magamat helyeztem első helyre. Azt csináltam, amit én akartam, akkor amikor akartam és úgy ahogy akartam. Nagyon szeretem a mai napig, de rájöttem, hogy én vagyok a fontosabb, nekem kell lennem magam számára a fontosabb.

2019. jún. 14. 18:47
 30/36 anonim ***** válasza:
72%

22.vagyok

Nehezen eltem tul,sok siras,hiszti,rengeteg beszelgetes,kozos proram,sok szex...

Sok onsegito konyvet olvastam,hasonlo cipoben jarokal forumoztam...

Ennek 9 eve,de sose leszek tul rajta,es elfelejteni se fogom tudni soha...

2019. jún. 14. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!