Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt! Szóljak a másik megcsalt félnek?
Kicsit hosszú lesz. A lényeg, hogy van egy lány,aki szintén kapcsolatban van és elcsábította az én páromat. Tegnap este maga vallotta be, hogy megcsalt, és hogy nagyon bánja, nagyon rossz élmény volt, soha többet nem fog előfordulni. Én időt kértem, nem hiszem, hogy meg tudom bocsátani.
De ami nagyon emészt még, hogy a csajnak is van párja. Ő viszont biztos nem fogja bevallani, mert még folytatást is akart a páromtól titokban.
Szerintetek ha én vagyok a megcsalt fél, de tudom, hogy érintett más is, van jogom szólni? Te szeretnéd tudni, ha a te pároddal csaltak volna meg?
Azt hogy jogos van-e elmondani másnak nem tudom, ezt mindenki máshogy éri.
Én speciel, örülnék hogy ha valaki elmondaná hogy megcsal a párom. Mármint nyilván nem örülnék, de inkább derüljön ki ,minthogy egy hazug kapcsolatban legyek.
Igazából erre senki nem tud megfelelő választ adni, mert van aki meg nem akarna tudni róla.
De szerintem elmondhatod, a lelkiismereted nyugodt lesz. maximum kalkuláld bele hogy nem fog hinni neked.
A "párodat" meg szerintem dobd ki. nem érdemel meg.
És a "soha többé nem fordul elő" az meg kamu. Előfordulhat. Bármikor. Plusz megbízni sem tudsz benne. Nincs értelme.
Ahhoz szerintem nem kell egyéb bizonyíték ha felkeresed az említett félt és elmondod neki hogy a pároddal azért szakítottál mert megcsalt az ő párjával, aki folytatni is akarta a viszonyt.
Én megköszönném neked hogy szóltál.
Ha meg nem hisz neked vagy mérges lesz, az már az ő baja hogy hagyja magát felszarvazni.
Ahogy Al Bundy mondaná....a bosszú..Isteni! Fanntasztikus! Ez az egyetlen ami elválaszt minket az állatoktól, ha esélyed van rá, hogy visszaadd másnak amit ártott neked, akkor tedd meg, ne habozz ,tedd meg most tedd meg 2x, sok férfi lesz még az életedben, de akin bosszút állsz az lesz a legédesebb :)
Édes a bosszú!
én is biorítottam, és életem legjobb döntése volt.
hülye, aki azt hiszi, hogy ez bosszú, ez a viszonyok tisztázása, és morális kiállás olyan értékek mellett, amiben hiszünk.
én marha hálás lennék fordított esetben, ha nekem szólnának.
viszont készülj fel rá, h. téged fog az illető hibáztatni, mert a rossz hírt te viszed.
bizonyítékokkal keresd meg, képek, mmailek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!