Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt! Szóljak a másik megcsalt félnek?
Kicsit hosszú lesz. A lényeg, hogy van egy lány,aki szintén kapcsolatban van és elcsábította az én páromat. Tegnap este maga vallotta be, hogy megcsalt, és hogy nagyon bánja, nagyon rossz élmény volt, soha többet nem fog előfordulni. Én időt kértem, nem hiszem, hogy meg tudom bocsátani.
De ami nagyon emészt még, hogy a csajnak is van párja. Ő viszont biztos nem fogja bevallani, mert még folytatást is akart a páromtól titokban.
Szerintetek ha én vagyok a megcsalt fél, de tudom, hogy érintett más is, van jogom szólni? Te szeretnéd tudni, ha a te pároddal csaltak volna meg?
40: Évekig azt se tudtad, hogy létezik ez a kapcsolat.
De abból, hogy borít, máris tudni véled, hogy tudta az igazat rólad? Mi alapján gondolod ezt?
Miért gondolod, hogy a férjed vele becsületesebb volt, mint veled?
Mért neki tulajdonítod, amit a férjed tett?
Azokból a dolgokból amiket elmondott nekem. A fiam kivitte a repülőtérre az ex férjemet. Az ex férjem busszal visszament hozzá, én meg azt hittem külföldön van. 5 percre tőlem voltak, de csak este bújtak ki az odujukból. És ezeket mind a nő mesélte nekem és sok sok dolgot amikről ő tudott, de én nem. Ezek igenis bizonyítékok voltak, még a pszihológusom is azt mondta, ez világos, mint a nap.
Az albérlőnk volt és hirtelen szerető lett. Na mindegy úgysem ismeritek a történetet. A lényeg, hogy tudta, hogy szerető volt, csak várta, hogy mikor válik el az exem. Ezt le is írta nekem, hogy régóta sejtette, hogy hazudik neki az exem, de nem akarta észrevenni.
Az a baj, hogy a legtöbb szerető úgy megy bele a kapcsolatba, hogy még ott van a feleség/barátnő. Ha vennék a fáradtságot és körbe kérdeznének, gyorsan kiderülne minden. De a lelkük mélyén azt hiszik ők lesznek azok a nők akik miatt elválik a pasi.
Nem vált el, azonnal szakított a kitálalás után az exem. Én visszafogadtam, de tudtam, hogy én egy megcsalást úgysem fogok megbocsájtani. Túlságosan fájdalmas. Ezért én is megvártam a megfelelő időt és elváltam. Ennyi a rövid történet.
Ma már tudom, hogy bármennyire fájdalmas, meg kellett tudjam az igazat.De senkinek nem kívánom ezt és nagyon szomorú, hogy egyesek ilyet kívánnak embertársaiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!