Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megcsalt! Szóljak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalt! Szóljak a másik megcsalt félnek?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz. A lényeg, hogy van egy lány,aki szintén kapcsolatban van és elcsábította az én páromat. Tegnap este maga vallotta be, hogy megcsalt, és hogy nagyon bánja, nagyon rossz élmény volt, soha többet nem fog előfordulni. Én időt kértem, nem hiszem, hogy meg tudom bocsátani.

De ami nagyon emészt még, hogy a csajnak is van párja. Ő viszont biztos nem fogja bevallani, mert még folytatást is akart a páromtól titokban.

Szerintetek ha én vagyok a megcsalt fél, de tudom, hogy érintett más is, van jogom szólni? Te szeretnéd tudni, ha a te pároddal csaltak volna meg?

2019. jún. 9. 18:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
75%

"De a te példádnál maradva, tök jó, hogy szólsz, hogy csöpög az olaj, csak épp te is részt vettél abban, hogy elkezdjen csöpögni!

Erröl van szó! Benne volt rendesen a hazugságokban"

Ez csak a te feltételezésed, méghozzá hibás.

Olyan erős felindultságban vagy, hogy nem is hallottad meg, mit mondott a nő.

Nyilván azért szól most mert most jött rá, hogy van a férfinak valakije, vagy valami nem úgy volt, ahogy a férfi azt állította (személyazonosságban hazugság például, vagy gyerekekben, stb).

Ha valaki benne van a hazugságban, mért szólna utólag?

Láthatod az itteni hozzászólásokból is, hogy az olyan emberek nem szólnak, akiknél a hazugság nem veri ki a biztosítékot.

Akiknél meg kiveri, CSAK tudtukon kívül kerülnek ilyen szituba. Amikor rájönnek, akkor szólnak neked is, mint sorstársnak.

2019. jún. 11. 09:15
 32/43 anonim ***** válasza:

30-as

A válaszaidat nézve jobb ha megsem tudtad volna !

2019. jún. 11. 09:15
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes, hogy csak azután szóltál, miután véget ért a kavarásotok! Gondolom a pasi dobott, te pedig kitálaltál..."

amíg nem ismered a részleteket, miért ítélkezel/ítélkeztek?????

nálunk én mondtm, hogy ennyi volt, nem engem dobott a srác.

miért mondtamezt neki?

mert mikor megismertem szidta a nőjét, mint a bokrot, és belengette, hogy szakít vele.

köztünk még egy csóük sem csattan el, semmi, mert azt mondtam, h. nem akarok szerető lenni, amíg nem szakít, nincs semmi.

teltek a hónapok, és nem szakított, és kiderült egy közös ismerős elmondásából, h. nem is olyan rossz a kapcsolata, h. időközben megkérte a nő kezét, engem meg félrevezetett kettejükkel kapcsolatban.

na, akkor szóltam a nőnek, h. helló, te vagy az a csaj, akiről a párja vég nélkül panaszkodott és azt kamuzta, h. dobni akar.

akkor most mi is az igazság?

szóval én nem voltam szerető, és csak rajtam múlott, h. nem lett szex meg ilyenek, mert nem mentem bele ilyen helyzetbe.

és továbbra is fenntartom, h. beszélni kell, szólni, nem pedig a csaló fél kezére játszani.

cinkos, aki néma!!!

2019. jún. 11. 09:57
 34/43 anonim ***** válasza:

"de hálás nem lesz neked, emberileg elítél, és minden valószínűség szerint utálni fog, hisz érzése szerint résztvevője voltál az élete tönkretételében."

a megcsalt nők, ahelyett, h. csak a másik nőt hibáztatják meg a pasit, gondolkodjanak el azon, h. ők mit bactak el, mert egy kapcsolat válságához is két ember kell.

utálni szokták a másik nőt, de kevesen jutnak el addig, h. felismerjék, azértz fordult más nő felé a hapsijuk érdeklődése mert kettejük között valami nem stimmel.

és az a valami előbb romlott el, mint hogy a másik nő megjelent volna.

a legtöbb megcsalt nő játssza a mártírt, és meglepődnek meg besértődnek, ha valaki megmondja kereken a szemükbe, h. valszeg ők is elcsesztek valamit de nagyon.

el kéne jutni a közös felelősségvállalásig!!!!

2019. jún. 11. 10:03
 35/43 anonim ***** válasza:
77%

A közös felelősség vállalás megvolt. Mindig is úgy tartottam, hogy 50-50% hibásak vagyunk egy házasság alatt történtekért. Soha nem dugtam homokba fejem. De úgy látom, hogy a szeretök áldozaznak állítják be magukat. Pedig nálunk az ex szerető ismert engem, tudott rólam. Az, hogy bevette vagyis inkább "be akarta venni" azt a dumát, hogy válófélben vagyunk, az csakis az ő butaságának a bizonyítéka. Miért nem kérdezett meg engem? Mert ő maga is tudta, hogy nem igaz. Másfél éven keresztül nem akarta látni az igazságot.

Mindegy is, a szeretők hevesen tiltakoznak minden helyen, hogy át lettek b..va. 33 évesen nem olyan buta egy nő, de amíg jól van tartva, addig nincs érdekében kitálalni.

Engem is akartak szeretőnek, nem is egyszer, de nekem nem kell másodrangú szerep, azt meghagyom az ilyen buta nőknek!

2019. jún. 11. 10:38
 36/43 anonim ***** válasza:

"Az, hogy bevette vagyis inkább "be akarta venni" azt a dumát, hogy válófélben vagyunk, az csakis az ő butaságának a bizonyítéka."

már ne haragudj, de ha egy pasi szerelmi vallomást tesz a másik nőnek, és elmondja, h. szakítani akar a párjával, a legtöbb szerelmes nő ezt készséggel elhiszi, és nem azért, mert buták, és még csak nem is azért, mert naiv pitsák, hanem mert jóindulatot feltételeznek a másikról.

mert ezek a pasik előadják a halált, megsajnáltatják magukat, h. rossz otthon, és prsze, h. hiszel neki.

én sosem voltam senki szeretője, és korábban soha nem kerültem ilyen szituba, tehát teljesen jóindulatúan bizalmat szavaztam a férfinak, és csak utóbb lett gyanús.

de a feleség soha nem buta, igaz??

2019. jún. 11. 10:52
 37/43 anonim ***** válasza:
33: Pontosan!
2019. jún. 11. 10:52
 38/43 anonim ***** válasza:

36: De van, hogy el sem mondja, hogy van valakije.

Van, hogy a nevéről is hazudik.

Rengeteg variáció van.

2019. jún. 11. 10:58
 39/43 anonim ***** válasza:
#38 igazad van... sajnos.
2019. jún. 11. 12:50
 40/43 anonim ***** válasza:

Az teljesen más, ha a szerető önhibáján kívül lesz szerető. Van ilyen, ez a legaljasabb férfi aki becsapja a nőt.

De ahol a szerető ismeri a feleséget és csak akkor borít amikor valami nem úgy alakul ahogy ő eltervezte, az aljasság. Bárki, ha odajött volna hozzám és azt mondta volna, figyelj lattam a férjedet valakivel, vagy figyelj nyisd ki a szemed, mert baj van, elfogadtam volna. De az albérlőnk volt a szerető, utólag tudtam meg mindent, ingyen lakott, utazgattak, havonta rendelte a férjem a kozmetikumokat, Párizsba vitte és máshová is, azt a pénzt, energiát másra költötte, nem ránk. Amikor engem akart az ex férjem elvinni külföldre, féltékeny lett, összevesztek és dühből kitálalt.

Minden eset más.

Aki meg azt kívánta nekem, hogy megérdemeltem, szégyelje magát. Soha nem kívántam ilyet senkinek, ez nagyon nagy fájdalom, megtudni, hogy az az ember akit imádtam az 25 év után ilyen aljas lett, hogy ahelyett, hogy elvált volna, mert valami hiányzott a kapcsolatunkból, inkább félrek..t egy olyan nővel akibe még annyi empátia sem szorult, mint egy állatba.

De mivel az élet egy körforgás, egyszer én, egyszer te is átéled ezt az érzést.

2019. jún. 11. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!