Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha rájössz, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rájössz, hogy a párod másik lánnyal kavart, mit érzel?

Figyelt kérdés

Hogy lehet ezt feldolgozni, elfelejteni?

Ha együtt maradunk, akkor valahogy ezt kezelnem kell, érdekelne más áldozatok tapasztalata.

2019. jún. 7. 15:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem... ilyen után hogyan és miért merülne fel, hogy együtt maradjunk?
2019. jún. 7. 15:32
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig fog csak működni. Mindig benned lesz az az érzés hogy vajon mikor teszi meg újra, elveszik a bizalom.

Én azt éreztem hogy elárultak és olyan fájdalmat amit előtte talán soha.

Feldolgozni nem tudom lehet e, 2 éve csaltak meg de azóta sem dolgoztam fel.

2019. jún. 7. 15:35
 3/21 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon fájt de azért messze nem akkora trauma, hogy ne tudjam feldolgozni. Persze ettől függetlenül elvesztettem a bizalmat és ezért szakítottam. Most sem tenném másként.
2019. jún. 7. 15:38
 4/21 A kérdező kommentje:

Esküvő előtt tudtam meg közvetlen.

Nem szakítottam, mert közben közös hitelt vettünk fel, és ki lettek küldve a meghívók, lefoglalva minden, és mert erre vártam évek óta, hogy megkérjen.

És végre megtörtént, és akkor derült ki, pár nappal a lagzi előtt.

Megígérte, hogy több ilyen nem lesz.

2019. jún. 7. 15:45
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
jól csináltad, maradj vele ! Aranyat ér az ilyen férfi !
2019. jún. 7. 15:48
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez ugye csak kamu?
2019. jún. 7. 15:54
 7/21 A kérdező kommentje:

Több milliós hitel, lekötött helyszínek, 132 embernek kiküldött meghívó és 5 év, amíg arra vártam, hogy megkérjen.

Ezt nem könnyű feladni, megoldani.

2019. jún. 7. 15:59
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

"megígérte" - ezek után ügyesebben fogja csinálni, hogy ne bukjon le, te meg addig szépen őrlődsz magadban otthon.

Nekem volt egy elég rövid kapcsolatom, ami pont emiatt nem tartott sokáig. Én már a más lányokkal való ismerkedést, kis flörtöléseket sem tudtam elviselni. Nonstop csak azon pörögtem, hogy éppen kivel beszél (órákig nem írt vissza, pedig online volt egész nap), rám meg miért nem szán időt. Miután dobtam olyan szinten megkönnyebültem, nem volt több stressz, meg fölösleges agyalás.

2019. jún. 7. 15:59
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Aha, mert jövőre elválni sokkal jobb ötlet. Gratulálok kérdező, te tényleg házhoz mész a pofonért, szóval további kellemes szenvedést a hazug, gerinctelen patykányoddal.
2019. jún. 7. 16:03
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A válás meg még többe fog kerülni. De gondolom te inkább maradsz és szenvedsz, amíg a kedves férjed boldogan más csajokkal hetyeg.
2019. jún. 7. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!