Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rájössz, hogy a párod másik lánnyal kavart, mit érzel?
Hogy lehet ezt feldolgozni, elfelejteni?
Ha együtt maradunk, akkor valahogy ezt kezelnem kell, érdekelne más áldozatok tapasztalata.
Te hülye vagy kérdező.... Erre szavak sincsenek...
Majd gondolj erre, amikor az eskü szöveget mondod! A pasi hülyét csinált belőled, de te is magadból...
Akkor összefoglalom:
5 évet vártál arra hogy egy több milliós hitellel terhelt házasságban élj már 1 hónapja :)
Minimum 132 embernek kell majd a továbbiakban a kirakatban megfelelni
És mivel elnézted a "férjed" félre..t,a továbbiakban zöld utat adtál neki.
Gyerek útban?
(sóhaj,legyint)
Kérdező nem is értem mért raktál fel itt kérdést, úgy is csak negatív kritikát kapsz.itt mindenki kívülállóként könnyen beszél és azt hiszik minden olyan könnyű, de tudod ezeknek az embereknek van a legtöbb gondjuk akik belekötnek a másikba.
Könnyen beszél mindenki miközben nincs a másik tejébe.Na ezeket kell sajnálni hoppá még azt sem.
Ne haragudj kérdező, de olyan értelemben voltam hasonló helyzetben, hogy el kellett volna adnom a lelkemet és megjatszani magamat mások előtt, lemondanom az elveimrol, cserébe beleulhettem volna a készbe, de tudtam, hogy nem tudok így egy életet leelni.
Az alapkerdesre a válasz az, hogy sehogyan nem fogod tultenni magadat, pár éven belül instant pszichiátria...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!