Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem érti meg a szeretőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a szeretőm, hogy óvatosnak kell lennünk?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő. Beleszerettem valakibe, de nem vagyok olyan helyzetben, hogy most lépni tudjak. Komolyan gondolom vele, de mostanában sok feladatunk van a férjemmel, amik a vállalkozásunkhoz kapcsolódnak. Nem tenne jót, ha rögtön beadnám a válást. Szeretném, ha előtte elintéznénk a fontosabb feladatokat, és amikor már egyikünk sem stresszes, akkor lépnék. A szeretőm azt ígérte, hogy ezt elfogadja, mégis sürget, hogy adjam be a válást. Az is megterhelő, hogy bár sokszor elmondtam neki, hogy nem tudok vele mindennap találkozni, nála aludni, vagy kézenfogva sétálni az utcán, mégis mindig rákérdez, hogy nem lehetne-e mégis... Szeretem őt és én is mindig vele akarok lenni, de nem vagyunk már tinik, megérthetné, hogy nem megy ez ilyen egyszerűen.

30N és 28F

2019. máj. 19. 12:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%
Pfejj, te szutyok...
2019. máj. 19. 20:21
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a szeretődnek nincs vállalkozása,átlagember különben már rég pattantál volna..

Elmondom mi lesz: a bukót boritékolom,ez mindig így van,rájössz két hónap múlva hogy a szeretőd egy senkiházi és megpróbálod vissza könyörögni magad a férjedhez,aki valszeg nem fogad majd vissza.

Talán most még az agyadhoz kaphatsz

Szívesen

2019. máj. 19. 20:26
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jól kilogikáztad miss "tisztelem a férjem"... Ha ez így lenne, elváltál volna mielőtt félredgsz. A szeretőd meg úgy érzi hogy hitegeted, hiszen tényleg ezt teszed. Megmondom te kit szeretsz igazán: saját magadat, a jóléted. Ennyi.

Ui: remélem lebuksz és a férjed nem fogja megvárni a "könnyebb időszakot" a válással.

32/N

2019. máj. 19. 21:48
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Édes istenem, ti mind egykaptafára lehordjátok ezt a nőt.

Azt is kellene, lehetne kicsit vesézni, miért jutott odáig, hogy szeretője legyen. Mert a férje az abszolút férfimintapéldány igaz ? Nem tudjuk ő mit és hogyan tesz-él-gondol-érez. Azért mert valaki tud jól vállalkozást-pénzt csinálni (a hogyant megtanulhatta itt ott, fősuli-egyetem stb stb), még lehet 30 éves korára egy érzelmileg atombunkó unintelligens him-ösztönállat neeem ? Nem biztos, nem tudjuk.

Vagyis azt akartam csak mondani, hogy mindenki a megcsalót fikázza, de arra nem gondol, mi juttatta odáig hogy csaljon.

És általában mindig a megcsalt fél akarja kisemmizni és a jövőjét is tönkretenni a másiknak. De hogy ez miért jó, azt nem tudom. Én ezt egy párszor átéltem és még én adtam többet a másiknak, hogy tudjon nyugodtan új életet kezdeni, csak hogy minél hamarabb tűnjön el és eszébe ne jusson kényszerpálya-érdekből visszakuncsorogni. De mindegy.

2019. máj. 20. 06:25
 25/31 anonim válasza:
64%
ameddig nem biztos az ág addig a majom se ugrik át az egyik ágról a másikra!
2019. máj. 20. 09:11
 26/31 anonim válasza:
100%
olyan nincs hogy valami a félredugásig vezet!
2019. máj. 20. 09:23
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok neked remek feleség vagy csalod a férjed a szeretőd meg sürget :D ha már kezd romlani a kapcsolat egyből váltasz. Mondhatod ezt a kamu dumát hogy mind2 fél a hibás lehet de ő akkor se csalt meg és nem ő tehet rola hogy ilyenk szutyok vagy mindent visza ad majd az élet !
2019. máj. 20. 14:07
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem. Miért nem lehet a férjnek megmondani hogy figyu, mást szeretek, ez van. Az üzleti kérdést külön kellene kezelni. Miért kell szívatni? Tudok olyat hogy válas után tovább csinálták a céget simán. Kéne egy kis intelligencia meg bátorság, gerinc, becsület meg egy csomó ilyen haszontalan marhaság. Igaz?
2019. máj. 20. 20:12
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Én is hasonló helyzetben vagyok.Nem tudom én sem hogy mi lesz a vége.....
2019. máj. 21. 23:54
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
#28: azért mert a nő már hosszú ideje, módszeresen csalja a pasit, aki ezek után nem valószínű, hogy lenne olyan korrekt, hogy nem vágja ki a lakásból, vállalkozásból, jólétből azonnali hatállyal. Megjegyzem teljesen jogosan. A kérdező pedig kapcsolatfüggő, és ragaszkodik az anyagi jóléthez. Azért halogatja a válást, hogy nagyobbat tudjon szakítani a férjén (Ha egyáltalán valaha el is fog válni, hogy korábban is írtam, ilyennek a kényelem és a jólét nagyobb úr, mint a gerince)
2019. máj. 22. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!